Ugrás a tartalomra

Sportos nyár az Invitel-től

Invitel logoÚj, személyre szabható csomagokkal, az optikai- és kábelhálózattal lefedett területein HD csatornák színes palettájával és számos területen már 150 Mbit/s névleges sávszélességgel indítja a nyarat vállalatunk. Az Invitel az elmúlt hónapokban előremutató fejlesztéseket hajtott végre, melyekkel jelentősen átalakította szolgáltatás portfólióját.

Az Invitel mindig arra törekedett, hogy maximálisan megfeleljen ügyfelei elvárásainak. Az elmúlt hónapok fejlesztései mindezt új dimenzióba helyezik. A megújulás egyetlen célja: a lehető legmagasabb szintre emelni az otthoni szórakozás, szórakoztatás élményét. Olyan szolgáltatásokat adni az ügyfeleknek, melyek kihasználják a legmodernebb telekommunikációs és televíziós technológiákat. Az Invitel éppen ezért 2012. május 17-étől új szolgáltatás portfólióval, digitális tévészolgáltatással és HD csatornákkal, optikai hálózatával lefedett területein 150 Mbit/s névleges sávszélességgel és a sportesemények előtérbe helyezésével készül a nyárra, a londoni olimpiára, a labdarúgó-Európa-bajnokságra és a Forma 1-es versenyekre. Mindezzel párhuzamosan a közeljövőben megújul a vállalat weboldala: áttekinthetőbb, kényelmes böngészést és nagyobb felhasználói élményt nyújt az érdeklődőknek, egyszerűbbé téve az online megrendelés folyamatát is.

Eljött az idő, hogy kicsit másképp gondoljunk az Invitelre. Az ország egyik legnagyobb távközlési szolgáltatójaként úgy éreztük, hogy még többet kell adnunk annál, mint amit az elmúlt években nyújtottunk. Ezért hatalmas fejlesztéseket hajtottunk végre és olyan új szolgáltatás portfóliót alakítottunk ki, amely valóban képes kiszolgálni még a legmagasabb szintű ügyféligényeket is” – mondta el Oliver Weiser, az Invitel lakossági kereskedelmi vezérigazgató-helyettese. „Még több és még magasabb minőségű szolgáltatást nyújtunk előfizetőinknek, mint eddig bármikor. Erről szólnak a 150 Mbit/s névleges sávszélességet is lehetővé tevő hálózat fejlesztéseink, a HD csatornák, a sportesemények előtérbe helyezése, a kábeles területeken a digitális TV fejlesztések, az HBO GO vagy az Antenna Hungária MindigTV Extra szolgáltatásának elérhetővé tétele és mindezekkel összefüggésben az átalakított csomag ajánlatok. Vonzó áron nívós szolgáltatásokat tudunk nyújtani, miközben továbbra is maradunk saját szolgáltatási területünkön olyan helyi telekommunikációs vállalat, aki jobban figyel a helyi igényekre és minden előfizető számára van jó megoldása” – tette hozzá.

150 Mbit/s internet csomagok: élménysebességre kapcsol az Invitel

A már tavaly elindított optikai fejlesztések egyik leglátványosabb eredménye, hogy a nyár folyamán az ország még több területén lesz elérhető az akár 150 Mbit/s sebességű internet szolgáltatás és a cég kábelhálózattal lefedett területein hasonló szolgáltatások várhatók. Gödöllő, Vác, Szigetszentmiklós, Szeged Pápa és Veszprém egyes részein az ügyfelek már most élvezhetik a nagy sávszélességű internet nyújtotta előnyöket. Mindez azt is jelenti, hogy egyre több településen lesz hozzáférhető az Invitel televízió szolgáltatásának számos interaktív funkciója, például a megállítható, felvehető vagy visszatekerhető adás, a videotéka vagy a „tegnap TV-je”. A vállalat széttagolt szolgáltatási területeiből adódóan, a fejlesztések területenként és időben eltérően lesznek elérhetőek, de a modernizációs folyamat a jövőben is tovább folytatódik.

Sportos nyár: HD adás

Már elrajtolt a F1-évad, júniusban kezdődik a labdarúgó-Európa-bajnokság, a július-augusztus pedig a londoni nyári olimpiai játékokról szól. Az események alkalmából az Invitel igyekszik még nagyobb élménnyé tenni a sportkedvelők számára is a televíziózást. A három fő sportesemény programjait az Invitel előfizetői HD minőségben is elérhetik. Ezen felül az Invitel az egyik legszélesebb csatornaválasztékot is kínálja a sportadókból: elérhető a Sport1, Sport2, DIGI Sport, Eurosport, Eurosport2 és a Sportklub. Az Invitel már tárgyal a 3D műsorok terjesztéséről, és az egyeztetések eredményéről időben tájékoztatja előfizetőit.

MIXER: átekinthetőbb, személyreszabható szolgáltatás csomagok és versenyképes árak


Az Invitel új csomagokat vezet be MIXER S, M, L és XL néven. A MIXER lényege, hogy egyszerűvé és áttekinthetővé teszi a vállalat által kínált szolgáltatásokat, legyen szó széles televíziós csatorna választékról, rendkívül gyors internetről vagy kedvezményes telefonálásról. A MIXER csomagok fő előnye, hogy igény szerint testre szabhatók, hiszen a MIXER S csomag kivételével az alapszolgáltatásokhoz – a csomag méretétől függően – díjmentesen kiegészítőket is választhatnak az ügyfelek, pl. díjmentes belföldi vezetékes hívások, wifi funkciós eszköz, díjmentes vevőegység, vagy telefonkészülék, választható mini csomag.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott