Ugrás a tartalomra

Startol az új tévé

fuso logoA Fuso Ecosystems Nyrt a mai napon elindította fuso® Premium nevű független, havidíjas streaming video szolgáltatását. Havonta alig két mozijegy áráért olyan stúdiók több százas kínálatából válogathatnak az érdeklődők, mint a Disney és a Miramax. A fuso® Free ingyenes szolgáltatás videók millióit, friss híreket, cikkeket, több millió zenét és online rádiókat tesz elérhetővé okostévéken, táblagépeken és egyéb internetkapcsolattal rendelkező eszközökön.

A fuso® független platform, amely ingyenes és fizetős médiatartalmakat egyaránt kínál. Csupán internetkapcsolatra és megfelelő eszközre van szükség ahhoz, hogy bárki élvezhesse a hazai piac legszélesebb havidíjas streaming video (SVOD) szolgáltatását, vagy ingyenes videók, zenék, hírtartalmak millióit.

Filmkínálat

A fuso® Premium szolgáltatás első körben két jól ismert amerikai filmóriás, a Disney és a Miramax, valamint a Profour Films stúdiók által képviselt, közel 300-as filmkínálattal indul. A Disney klasszikusok és újabb sikermozik egész Közép- és Kelet-Európában elsőként a fuso® Premium kínáltában érhetők el havidíjas streaming video szolgáltatás formájában. A Miramax számára is ez az első hasonló piacra lépés a régióban.

Az együttműködéseknek köszönhetően a mai naptól olyan sikerfilmek és népszerű sorozatok érhetők el a szolgáltatáson keresztül, mint: Chicago, Verdák, Némó nyomában, Szörny Rt., A Karib-tenger kalózai 1-3, Toy Story 1-3, Perzsia hercege: Az idő homokja, Csingiling, Tron: Örökség, Baywatch, Polip, A kis hableány sorozat.

A lista a közeljövőben több jól ismert filmforgalmazóval bővül, aminek révén a filmkínálat hamarosan a többszörösére nő.

Eszközök és árak

A fuso® platform jelenleg Samsung, SONY, LG, Toshiba, okostévéken, androidos és iOS eszközökön érhető el. A kör hamarosan további eszközökkel, például játékkonzolokkal bővül.

A fuso® Premium szolgáltatás ára 2990 Ft/hó, amely kevesebb, mint két mozijegy ára. Ezért cserébe a felhasználók korlátlanul válogathatnak a filmkínálatból. Az indulás pillanatában több mint 300 órányi sikerfilm érhető el a rendszerben, és a filmlista folyamatosan bővül. Aki december 31-ig előfizet, az első három hónapban fél áron, 1495 Ft havi díjért veheti igénybe a szolgáltatást.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott