Ugrás a tartalomra

Stúdiótechnikai fejlesztési források pályázhatók az NMHH Médiatanácsánál

NMHH Médiatanács logoKözösségi televíziók és rádiók juthatnak összesen 110 millió forint pályázati forráshoz, amelyet stúdiótechnikai modernizációra használhatnak fel a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának eheti ülésén meghozott döntésnek köszönhetően.

Május 4-től pályázhatnak a közösségi tévék és rádiók a Médiatanács műszaki fejlesztésekre kiírt, összesen 110 millió forintos támogatási keretére a Magyar Média Mecenatúra program részeként.

A felhívás célja, hogy a közösségi médiaszolgáltatók színvonalas stúdiótechnikával dolgozhassanak, és a nézők és hallgatók modern műszaki környezetben készült műsorokat élvezhessenek.

A pályázat négyfordulós, az első fordulóra négy héten át, június 2-ig lehet jelentkezni, kizárólag elektronikus úton. A nyertes pályázók a tervezett összköltség maximum 80 százalékára kaphatnak támogatást, a közösségi televíziók legfeljebb 5 millió, a közösségi rádiók 3 millió, a kisközösségi rádiók 1 millió forint értékben juthatnak fejlesztési forrásokhoz.

A Médiatanács 2011 óta már 200 alkalommal, összesen közel 550 millió forinttal támogatta a közösségi televíziók és rádiók műszaki megújulását.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott