Ugrás a tartalomra

Számítógépen is nézhető az újtévé

fuso logoAz okostévék mellett mától internetes böngészőn is elérhető a fuso Premium nevű független, havidíjas streaming video (SVOD) szolgáltatás. A Fuso Ecosystems Nyrt. fejlesztésével immár a hazai internetezők közel 80 százaléka választhat a Disney és a Miramax stúdiók több százas, többségében HD minőségű, szinkronizált és eredeti nyelvű produkcióiból. A tervek szerint folyamatosan bővül a filmkínálat, hamarosan jön az androidos applikáció és a játékkonzolok sem maradnak ki a sorból.

Hazai premierjét követően alig három héttel új platformon vehető igénybe Magyarország legnagyobb havidíjas streaming video (SVOD) szolgáltatása. A fuso Premium az okostévék mellett már asztali számítógépen és laptopon is lejátszható, internetes böngészőn keresztül elérhető sikerfilmeket és filmsorozatokat kínál.
„Az új platformmal a magyar internetezők kb. 80 százaléka, a háztartások közel kétharmada számára adott a lehetőség, hogy kipróbálja az újtévé nyújtotta előnyöket” – hangsúlyozza a fejlesztés jelentőségét Lázár Csaba, a Fuso Ecosystem Nyrt. elnöke.
 
Az előfizetés mellett csupán internetkapcsolat, megfelelő eszköz és webes böngészés esetén Silverlight plug-in szükséges ahhoz, hogy bárki élvezhesse a neves filmstúdiók alkotásait.
 
Egyedülálló kínálat
A novemberi indulás óta mintegy félszáz darabbal bővült az elérhető kínálat: a hazai piacon egyedülálló módon többségében HD minőségű sikerfilmek és sorozatepizódok közül választhatnak a nézők és eszköztől függően akár 5.1 hangzással élvezhető a moziélmény. A szolgáltatás különlegessége, hogy az alkotások nagy része a szinkronizált változat mellett eredeti nyelven (angol, olasz), igény esetén magyar felirattal is elérhető. A tervek szerint az év végéig több száz produkcióval egészül ki a fuso Premium palettája, mivel a Disney és a Miramax stúdiók, valamint a Profour Films által képviselt alkotások mellett további szintén jól ismert filmforgalmazók tartalmai válnak elérhetővé.
 
Bővül az elérés
A fuso Premium jelenleg Samsung és LG okostévéken, valamint webes böngészőn keresztül asztali számítógépeken és laptopon érhető el. A filmek szerelmesei heteken belül újabb platformokon élvezhetik majd a fuso Premium előnyeit: hamarosan jön az androidos applikáció és a játékkonzolok sem maradnak ki a sorból.

Ingyenes kipróbálás
A fuso Premium szolgáltatás ára 2990 Ft/hó, első lépésként 7 napon keresztül bárki ingyenesen kipróbálhatja. Aki december 31-ig előfizet, az első három hónapban fél áron, 1495 Ft havi díjért veheti igénybe a szolgáltatást.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott