Ugrás a tartalomra

Százezer háztartással növelte IPTV-lefedettségét az Invitel

Invitel logoJelentősen megnövelte IPTV-lefedettségét az Invitel, így a legmodernebb, interaktív tévészolgáltatásokat további 100 ezer – többségében vidéki településeken élő háztartásban – élvezhetik az előfizetők. Az Invitel modern megoldásainak és technológiájának, valamint hálózatoptimalizációjának köszönhetően közel 25%-kal nőtt az IPTV-vel lefedett háztartások száma: ezentúl több mint 500 ezer család választhatja a legnagyobb élményt jelentő televíziózást.

„Az Invitel elsősorban vidéki nagyvárosokban és kisebb településeken számít első számú helyi szolgáltatónak. De a fejlődés nem állhat meg a nagyvárosok határaiban, a legmodernebb digitális és interaktív szolgáltatásokat egyre több előfizetőnkhoz juttatjuk el – mondta el Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági marketingigazgatója. – A lefedettségbővítéssel újabb 100 ezer család számára tettük elérhetővé a kényelmesebb, tartalmasabb otthoni szórakozást: azt, hogy a saját ritmusukban tévézzenek, hozzáférjenek az IPTV interaktív szolgáltatásaihoz.”

Az Invitel IPTV-je számos olyan kényelmi funkcióval rendelkezik, amivel a hagyományos tévészolgáltatás nem. A megállítható, felvehető és visszatekerhető tévéadással egy család rugalmasabban szervezheti a mindennapjait. Az online videotékából egy ujjmozdulattal tudunk filmeket kölcsönözni, a Tegnap TV-je pedig egy olyan IPTV-funkció, amivel egyes csatornák műsorát lehet akár 72 óráig visszanézni, anélkül, hogy előre beállítottuk volna a felvételt. Az IPTV kényelmi funkcióin felül az Invitelnél érhető el az egyik legszélesebb csatornaválaszték, így mindenki megtalálja az érdeklődésének megfelelő műsort.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott