Ugrás a tartalomra

Szélesvászonra vált a Megamax

Megamax logoSzélesvászonra vált a Chello CE gyerekeknek és tinédzsereknek szóló csatornája, a Megamax.

2013. december 1-től 16:9 képarányban sugároz a Megamax. A Chello CE csatornája elsősorban a 8-12 éves fiúkat célozza meg, másodlagos célcsoportja pedig a 7-14 éves tinédzserek, akik szeretik a kalandokat, a szuperhősöket, és olyan élményeket keresnek, amelyeket más gyermekcsatornákon nem találnak meg. A Megamax egyedi tartalmakat sugároz; széles programkínálatban megtalálhatóak a fiatal korosztály kedvenc karakterei.

A Megamax reggel 7 és este 10 óra között sugároz, felmerült, hogy adásszüneti idejében egyes platformokon a videojátékokat bemutató Ginx TV adása lesz majd elérhető.

Ha valaki kétkedéssel fogadja a képarányváltás dátumát, lehet, hogy nem alaptalanul teszi, hiszen hétvégén a lehető legritkább esetben szoktak ilyen dolgokat végrehajtani, és bárhogy nézzük is, december első napja vasárnapra esik. A Chello CE csatornáinak képarányváltása eddig sem volt problémamentes, remélhetőleg inkább egy olyan napot választanak, mikor a fejállomásokon dolgoznak is, a december első napja egy kábelszolgáltató közösségi oldalán lett megnevezve.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott