Ugrás a tartalomra

Szélesvászonra vált a Spektrum Home

Spektrum Home logo2016. augusztus 1-jén 16:9 képarányú sugárzásra vált az AMC Networks érdekeltségébe tartozó Spektrum Home csatorna.

Az eléggé "mostohagyerek" szerepkörű Spektrum Home csatornát is eléri végre a változás szele, a hazánkban elérhető AMC Networks csatornák közül utolsóként, de nem utolsósorban, végre átáll szélesvásznú sugárzásra 2016. augusztus 1-jén.

Először június első felében értesültünk regionális iparági forrásból a váltás tényéről, a hónap végén (június 30) megkerestük a médiaszolgáltatót az információ megerősítése tárgyában, melyet akkor sem, illetve azóta sem (július 26-i ismételt megkeresés) tettek meg a sajtó számára. A váltás pedig tényként kezelendő, mivel hazai, megbízható iparági forrásból értesültünk arról, hogy tegnap (július 26) a műsorterjesztők megkapták az "utolsó figyelmeztetést" ezzel kapcsolatban, melyben a médiaszolgáltató hangsúlyozottan felhívta figyelmüket, hogy "tegyék meg a szükséges intézkedéseket a csatorna megfelelő minőségű vételének biztosításához" a váltást követően is.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott