Ugrás a tartalomra

Szélesvászonra vált a Travel Channel

Travel Channel logoÚjabb jó hír a Travel Channel rajongóinak, a nemrégiben végbement arculatváltást még az idén képarányváltás is követi.


Elég tág az időintervallum, melyben a képarányváltás várható, a jelenlegi információk szerint 2013. negyedik negyedévében vált a Travel Channel 16:9 formátumú sugárzásra. Amint publikussá válik a pontos időpont, természetesen beszámolunk róla.

Az, hogy a képarányváltással, vagy azt követően várható-e, hogy az SD és HD változat simulcast sugárzásra áll át, jelenleg nem ismert.

A UPC Direct előfizetői május 1-től már élvezhetik a szélesvásznú formátumot, igaz, csak a Travel Channel HD csatornán, mely ekkor kerül a HD csomagba.

Nem hivatalos információk szerint a Travel Channel HD része lesz a DIGI hamarosan induló szlovák HD kínálatának is, ez akár a magyar előfizetők számára is megteremtheti a csatorna elérhetőségét. Nemrégiben a DIGI és a UPC Direct már tesztelte a HD csatornák egymás közti megosztását a Sport1 HD csatornán, elképzelhető, hogy a Travel Channel HD esetében ez már élesben is megvalósulhat.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott