Ugrás a tartalomra

Szeptembertől Extra HD lesz a korábbi FilmBox HD-ből

FilmBox Extra HD logo2015. szeptember 29-től a FilmBox HD Magyarországon új néven fut majd, FilmBox Extra HD-ként. A névváltoztatás gondolata egy belső márkavizsgálat során merült fel, azért, hogy könnyebbé és átláthatóbbá váljon a FilmBox csatornák ajánlatai közötti navigáció az előfizetők számára. Az új névvel a tartalmak könnyebben hozzárendelhetőek lesznek az adott csatornához.

A csatorna profilja változatlan marad. A FilmBox Extra HD azokat a nézőket célozza meg, akik minőségi filmekre és televíziós sorozatokra vágynak a legjobb hang és képi megjelenítés mellett, valódi moziélményt varázsolva otthonukba.

A FilmBox csatorna ezzel ellentétben megtartja korábbi nevét, és továbbra is a szórakoztató mozikra fókuszál, valamint a legkedveltebb televíziós sorozatokat kínálja, a legnagyobb hollywoodi sztárokkal.

A FilmBox csatornákat  a Filmbox International Ltd terjeszti, amely teljes egészében a Kino Polska TV S.A. tulajdona, amelynek   pedig legnagyobb részvényese az  SPI International BV.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott