Ugrás a tartalomra

Szeptembertől FilmBox Live alkalmazás a Vidanetnél

FilmBox Live logo2014 szeptemberétől a Vidanetnél a FilmBox prémium csomag és a Digitális Extra csomag előfizetői díjmentesen érhetik el a FilmBox Live online alkalmazást.

A programnak köszönhetően bárhol, bármikor díjmentesen juthatunk hozzá olyan tartalmakhoz, amelyek még a FilmBox prémium csomag kínálatán is túlmutatnak. Akár utazás, várakozás vagy munka közben is elindíthatjuk kedvenc műsorunkat.
Az online szolgáltatás keretében a 9 lineáris csatorna és az 1000 címből álló VOD könyvtár segítségével nem számít, hol vagyunk vagy éppen mit csinálunk, unatkozni biztosan nem fogunk. Az élőben sugárzott csatornák mellett dokumentumfilmek, divat, zene, sport, nevetés, izgalom és lifestyle mind egyszerre lehetnek a kezünkben.

A Filmbox Live applikációk az otthoni számítógépeken kívül elérhetőek smart funkcióval rendelkező LG, Samsung és Sony TV-ken, iOS és Android okostelefonokon és tableteken, valamint Sony PS3 konzolon is. Ráadásul a tartalmak egyszerre többféle platformmal is összehangolhatóak, testreszabhatóak és folyamatosan bővülnek.

„Szerettünk volna egy olyan alkalmazást kínálni a felhasználóiknak, amely szélesíti azoknak az eszközöknek a tárházát, amellyel műsoraink, tartalmaink elérhetővé és élvezhetővé válnak számukra. A FilmBox Live applikáció éppen erre ad lehetőséget. Szeptembertől a Digitális Extra csomag és a FilmBox prémium csomag előfizetői a Vidanetnél minden eddiginél színesebb kínálatot kapnak teljesen díjmentesen, amelyet így reméljük, egyre többen használnak majd ki” - mondta az új FilmBox country manager, Fülöp Tamás.

„Folyamatosan törekszünk szolgáltatási palettánk színesítésére, ezért nagyon örülünk a lehetőségnek, hogy bevezethetjük a FilmBox Live alkalmazást, ráadásul díjmentesen tudjuk azt ügyfeleink számára biztosítani” - mondta el Takács László, a Vidanet értékesítési- és marketingigazgatója. A FilmBox tehát a Vidanettel közösen hordozhatóvá és bárhonnan könnyedén elérhetővé teszi a legjobb tartalmakat a FilmBox Live alkalmazáson keresztül. A felhasználóknak csak le kell tölteniük azt, és élni a lehetőséggel.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott