Ugrás a tartalomra

S(z)uper őszünk lehet

SuperTV2 logoS(z)uper őszünk lehet nekünk, tévénézőknek, hisz mindkét, országos földfelszíni sugárzású kereskedelmi csatornát üzemeltető társaság új prémiumcsatornát indít, közülük a TV2 csoport SuperTV2 néven.

Mit tudunk eddig?

A SuperTV2 várhatóan novemberben indul, egy hónappal a konkurenciát követően, az ígéretek szerint már a kezdetektől elérhető lesz SD és HD minőségben egyaránt. Prémium csatornához méltóan nem ismétlésekkel bombázzák majd a nézőket, sorozatpremierek, országos filmpremierek és új, bár ismert formátumú saját gyártású műsorok alkotják majd a kínálat gerincét. Új adásokkal jelentkezhet a "Hal a tortán", a "Nagy Duett", látható lesz az új tehetségkutató, a "Voice" háttérműsora, a hírek szerelmeseinek pedig ott lesz a "Tények", bár kicsit másként, sok egyéb mellett.

Miért született meg ez a cikk?

A fentiek bár nem jelentenek újdonságot, de a hír apropójához kellett egy kis körítés. Hűen szlogenünkhöz, melyből elég csak a "friss" szót kiragadnunk, nem oktalanul született írásunk, a szemfülesek már minden bizonnyal észre is vették a lényeget. Egyes források tudni vélik, hogy a cikkünkhöz csatolt képen láthatóhoz "erősen hasonlatos" lesz majd az új csatorna logója...

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott