Ugrás a tartalomra

T-Home Sat ÁSZF változás

T-Home logoKözlemény a Magyar Telekom Nyrt. Általános szerződési feltételeinek módosulásáról.

A Magyar Telekom Nyrt. 2010. július 15-ei hatállyal módosítja a műholdas műsorterjesztési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeit (továbbiakban ÁSZF) az alábbiak szerint.

A műholdas műsorterjesztési szolgáltatásra vonatkozó ÁSZF változásai:

  1. A Sat Globe kiegészítő minicsomag kínálatából kikerül a The History Channel, a Sat Night Life csomagból a Playboy TV csatorna, valamint a Sat Pulse csomagból az AXN Crime és az AXN Sci-fi csatorna (4. melléklet 2.1. pont).
  2. Bevezetjük a Sat Delta minicsomagot (AXN Crime, AXN Sci-fi, Viasat Explorer, Viasat History), amely bruttó 490 Ft-os havi előfizetési díjért vehető igénybe (4. melléklet 2.1. és 2.2. pont).
  3. Megszüntetjük a Sat Champion minicsomagot 2010. július 15‑ei hatállyal, s a vonatkozó szerződéseket e hatállyal felmondjuk, Általános Szerződési Feltételeink közül kivezetjük (4. melléklet 2.1. és 2.2. pont).

A fenti módosításokat az üzleti folyamatokban és a körülményekben bekövetkezett lényeges változások indokolják. Tájékoztatjuk továbbá Tisztelt Előfizetőinket, hogy ha a jelen módosításokat nem kívánják elfogadni, úgy az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132. § (4) és (5) bekezdéseiben foglaltak szerint élhetnek 8, illetve15 napos felmondási jogukkal.

Az Általános szerződési feltételek módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt szövege 2010. május 14-től megtalálható a Magyar Telekom Nyrt. honlapján  és valamennyi ügyfélszolgálatán. Ügyfeleink a változásokról a Magyar Telekom hálózatából díjmentesen hívható 1412 ügyfélkapcsolati számon is tájékozódhatnak.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott