Ugrás a tartalomra

Talmácsi Gábor a Digi Sporton lesz látható

A következő négy idényben a Digi Sport közvetíti Magyarországon a gyorsaságimotoros-világbajnokság futamait.

Az RCS & RDS távközlési cég, a csatorna tulajdonosa pénteken tájékoztatta az MTI-t, hogy az IMG nemzetközi média- és marketingtársaságtól megvásárolta a MotoGP, a Moto2, illetve a 125 köbcentiméteres géposztály versenyeinek exkluzív közvetítési jogait Magyarország területére a 2010-es, 2011-es, 2012-es és 2013-as szezonokra.

„A MotoGP és a többi kategória küzdelmei a nézők körében rendkívüli érdeklődést váltottak ki az utóbbi években, nem utolsósorban Talmácsi Gábor sikereinek köszönhetően – mondta a Digi Sport csatorna felelős szerkesztője, Kristóf Péter. – A magyar világbajnok ebben a szezonban az újonnan létrehozott Moto2 géposztályban is jó esélyekkel indul, így természetes, hogy a versenyeire kiemelten fókuszálunk. Különösen ügyelünk majd arra, hogy a közvetítéseket a lehető legmagasabb szakmai és technikai színvonalon, HD minőségben valósítsuk meg."
  
A közlemény szerint a Digi Sport olyan fontos közvetítési jogokkal is rendelkezik Magyarország területén, mint a labdarúgó Bajnokok Ligája és az Európa-liga, valamint 2010 őszétől kizárólag ezen a csatornán lesznek láthatóak az olasz futballbajnokság mérkőzései is.

A gyorsaságimotoros-világbajnokság futamain valószínűleg Haraszti Ádám lesz a riporter, aki az előző években a Magyar Televizióban kommentálta a futamokat.

Forrás: NSO

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott