Ugrás a tartalomra

Telekom TV mostantól bárkinek a neten

TV GO logoJelentős mérföldkőhöz érkezett a többképernyős tévézés élményét nyújtó Telekom TV GO szolgáltatás.

A mai naptól senki nem maradhat le a televízió élő adásairól, ugyanis már nemcsak Telekom TV-előfizetők követhetik nyomon a kedvenc tévéműsorokat mobileszközeiken a neten a TV GO-val, hanem bárki, tehát Telekomos TV-előfizetéssel nem rendelkezők is vásárolhatnak bankkártyás fizetéssel tévécsomagot vagy MoziKlub-előfizetést a TV GO-n.  Természetesen a Telekom TV-előfizetők továbbra is külön díj fizetése nélkül élvezhetik a szolgáltatást.

A Telekom integrált szolgáltatói és hálózati képességeinek köszönhetően bárki, az ország bármely szegletében, többféle eszközön is válogathat a TV GO Alap csomagban lévő 23, vagy a Családi csomag 38 tévécsatornái közül. Sőt, a mai (szeptember 4.) magyar-román válogatott labdarúgómeccset díjmentesen – egy gyors regisztrációt követően, TV GO TV-előfizetés nélkül, megfelelő eszközzel és internetkapcsolattal – élőben nézheti okostelefonon, táblagépen vagy notebookon!

Aki pedig az élő tévéadásokon túl filmcsemegékre vágyik, kedvére válogathat a Videotéka legújabb filmjei közül eseti –az adott film mellett feltüntetett díj ellenében – kölcsönzéssel. Ha valaki még ennél is több filmet szeretne, akkor a MoziKlub a megfelelő választás. A hazai piacon elsőként bevezetett előfizetéses filmkölcsönző-szolgáltatás folyamatosan frissülő és bővülő tartalommal, több mint 1400 mozifilm, hollywoodi és mesesorozat várja a filmkedvelőket.  Az otthoni Telekom TV-hez kapcsolódó MoziKlub-előfizetéssel rendelkezők külön díj nélkül játszhatják le a MoziKlub tartalmakat a TVGO - n, mások – bármely TV GO-n regisztrált felhasználó – pedig bankkártyás fizetéssel fizethet elő a szolgáltatásra, és nézheti kedvenc filmjeit.

A jelenleg már több mint 150 ezer regisztrált felhasználóval rendelkező TV GO további előnye, hogy a TV GO weboldalán szerkesztett, filmekkel kapcsolatos friss híreket, cikkeket, kritikákat lehet olvasni.

Mint ismert, a Telekom hazánkban elsőként vezette be a „többképernyős” tévézés élményét nyújtó szolgáltatását 2014 májusában, amikortól a Telekom TV előfizetői elsőként próbálhatták ki teljes körűen a TV GO-t.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott