Ugrás a tartalomra

Teljes évad streamelésére szerződött a Magyar Telekom es a Viasat World

Közép-Kelet-Európában egyidőben, 2021. március 7-én este 21:00-kor startol az Epic Drama legújabb sikervárományos sorozata, a Szingapúri szorítás. A zseniális szereposztású széria alkalmából most először kötött olyan együttműködést a jogtulajdonos Viasat World és a Magyar Telekom, amelynek keretein belül a MoziKlub felhasználói a lineáris premier rajtolásakor már a teljes évadot megtekinthetik.

 

A sorozat több okból is érdemes lehet a sikerre: egyrészt a világhírű, 5 évadot megélt Poldark alkotóinak legújabb drámájáról van szó, amely a háború nehéz témakörét a vígjáték műfajával vegyíti. Másrészt, a forgatókönyvért a Veszedelmes viszonyok Oscar-díjas írója, Christopher Hampton felel, aki J. G. Farrell klasszikus regényét adaptálta. Harmadízben, a főbb szerepekre olyan kaliberű színészeket sikerült megnyerni, mint a The Walking Dead Kormányzója, David Morrissey, a Trónok harcának Tywin Lannistere, a háromszoros Primetime Emmy-jelölt Charles Dance, vagy a Golden Globe-jelölt Colm Meaney (Star Trek: Deep Space Nine).

 

A Szingapúri szorítás epizódjait az Epic Drama nézői vasárnaponként láthatják, de a Telekom MoziKlub előfizetői már induláskor végignézhetik a teljes évadot. Ilyen jellegű együttműködésre még nem volt példa a két nagyvállalat között.

 

"Szeretnénk, ha azok is élvezhetnék az Epic Drama minőségi tartalmait, akik egyben, illetve a maguk által választott időben szeretnek sorozatokat nézni. Ez a történelmi alaptémájú, ugyanakkor szórakoztató, sőt humorral teli alkotás az idei évben kiemelt műsornak számít csatornánk kínálatában. A stáb a forgatásra több évet szánt, és látvány tekintetében sem fogták vissza magukat. Az eredmény lenyűgöző lett, amit örömmel mutatunk meg sorozatrajongóknak" – mondta Horváth Tamás, a Viasat World médiavállalat magyar piacért felelős igazgatója, hozzátéve, hogy ha a pilot jellegű együttműködés eredményes, szívesen gondolkodnak hasonló megoldásokban a jövőben.

 

És mire számíthatnak a nézők? Egy egzotikus szerelmi háromszögre, amely Szingapúrban játszódik 1941-ben, a japán invázió közepette. A fókuszban egy gazdag brit kereskedő család áll, a családfő pedig üzleti manipulációk árán is meg akarja védeni vagyonát, miközben a világ a feje tetejére áll. Lányát üzlettársának fiához próbálja adni, hogy az érdekeltségek ne sérüljenek, azonban ő egy titokzatos kínai disszidens hölgy felé is kacsingat. A sorozat lebilincselő képet fest a hanyatlóban lévő társadalomról, egy széthulló életéhez is ragaszkodó család mindennapjain keresztül.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott