Ugrás a tartalomra

Teljesen megújul a DIGI Sport arculata

DIGI Sport logoAugusztus 1-jén, a főműsoridős sávban debütál a DIGI Sport csatornák új arculata, amelyet először a 15 perces, olimpiai híreket is szolgáltató Sport24-ben láthat a közönség.

2012. augusztus 1-jén, este 19:55-kor a DIGI Sport hírműsorában, a Sport24-ben mutatkozik be első alkalommal a DIGI Sport csatornák teljesen megújult arculata, amelynek köszönhetően egy modern és dinamikus új vizuális környezet várja majd a tévénézőket. A DIGI Sport arculatváltása az első jelentős lépés abba az irányba, hogy a minőségi tartalomkínálat mellett, egy egységes nemzetközileg is erős brand alakulhasson ki. A cégcsoporton belüli egységes megjelenés kialakítása céljából az új arculati elemek a romániai és szlovákiai DIGI Sport csatornák képernyőjén is megjelennek augusztus 1-től.

A megújulás során új logókat, színvilágot, képi megoldásokat és korszerűsített vizuális keretet kínálunk, amelyek az élményt és a jobb informálódást egyaránt szolgálják. A fejlesztés folytatódik majd egyéb szolgáltató és tájékoztató felületeken is, beleértve a DIGI Sport honlapját, facebook felületét és más külső megjelenését is.

A változások a csatornák elnevezését is érintik: a nézők jobb eligazodása érdekében a jövőben DIGI Sport 1 és DIGI Sport 2 néven sugároz tovább a két sportadó, jelezve a csatornák technikai és tartalmi egyenrangúságát.

Az új arculat a legkorszerűbb nyugat-európai szakmai trendeknek megfelelően lett kialakítva, hogy az ősszel induló, és továbbra is a DIGI Sport csatornákon elérhető értékes tartalmak, mint az UEFA Bajnokok Ligája, az UEFA Európa Liga, a Premier League, az EHF Kézilabda Bajnokok Ligája, a MotoGP, a Wimbledoni Tenisztorna, valamint egyéb más jelentős sportesemények, fokozott élményt jelentsenek a sportágak szerelmeseinek – továbbra is HD minőségben.

Keressék, nézzék és élvezzék a megújult DIGI Sport adásait a jövőben is!

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott