Ugrás a tartalomra

Terjeszkedik a Meteo TV

Meteo TV logo2013. január 1-től a PR-Telecom és az Invitel kínálatában is elérhetővé válik a Meteo TV.

A Meteo TV egy új, 2012 október 1-én indult tematikus kereskedelmi televízió, amely óránként élő időjárás-jelentéssel, előrejelzéssel (nemzetközi is), vészjelzéssel, valamint orvosmeteorológiai, közlekedés-meteorológiai és közlekedési információkkal hiánypótló szolgáltatást jelent a hazai televíziós piacon. Jelenleg a Hír-SAT 2000, a Jurop Telekom, a Supra KTV és a Szélmalom Kábeltévé kínálatában érhető el, 2013. január 1-től jelenik meg két nagyobb szolgáltató, a PR-Telecom és az Invitel kínálatában is.

A Meteo TV az egyedüli csatorna, amely hazai elismert szakemberek közreműködésével, az időjárás-előrejelzésen túl saját gyártású műsorokkal és vásárolt filmekkel, profilba vágó mini-program sorozatokkal felvállaltan és kiemelten foglalkozik olyan globális kérdésekkel is, mint a klímaváltozás, fenntartható fejlődés, alternatív/megújuló erőforrások kérdése, különböző természeti jelenségek, zöldberuházások, környezetvédelem, a környezettudatos életmódra való nevelés.

A műsorfolyam gerincét a reggel 05h-24h között óránként  jelentkező, majd fél óránként ismételt, 10-15 perc hosszú, szakmailag bővített, állandóan frissülő adatokra épülő élő időjárás jelentés és előrejelzés adja. Az adatok szállításában szakmai partnerük az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott