Tesztel a DigiSport HD

DIGI Sport HD logoMa megkezdődött a DigiSport 16:9 képarányú, HD minőségű adásának a tesztelése, rövid időre előbukkant az új DigiSport HD logó is.

Egyelőre csak a DigiKábel hálózatán elérhető, a szolgáltatónál vásárolható HD beltéri egység segítségével, illetve olyan tévékészülékkel, mely beépített DVB-C tunerrel is rendelkezik. A HD adás műholon való továbbítása még nem biztosítható, mert műholdas HD beltéri egység jelenleg nincs a DigiTV kínálatában.

Jó hír a műholdas előfizetőknek is a 16:9 képarány, eltűnik a fekete csík alul-felül, vagy nem lesz levágva a kép oldala, mint korábban. Így teljes pompájában élvezhetik a focimeccseket és más sporteseményeket.

Műholdról a DigiSport HD vétele elképzelhetően a Hello HD platformon lesz lehetséges.

attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

Örömmel értesítjük Ügyfeleinket, hogy a DIGI Sport csatornán mostantól HD minőségű tartalommal is találkozhatnak. Most frissen indult műsorunkat, a Kibiceket követhetik figyelemmel nagy felbontásban, de terveink szerint hamarosan a legtöbb mérkőzést is HD minőségben nézhetik.

A HD tartalom vételéhez szükséges eszközökkel kapcsolatban további információ a Digitális KábelTV Box menü alatt található, illetve érdeklődni lehet a 1272 infovonalon és személyesen,  ügyfélszolgálatainkon.

DigiKábel

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Lezárt fórumtéma
Tartalom RSS