Ugrás a tartalomra

Tévés meglepetések a Telekomtól az adventi hétvégékre

Telekom logoA Telekom minden adventi hétvégén más-más tévés meglepetéssel* kedveskedik az ügyfeleinek, hogy szórakoztatóbbá tegye a karácsonyi készülődést.

  • December 1-3. között Universal filmek kölcsönözhetők ki féláron az IPTV-n a Videotékából vagy a neten TV GO-val
  • December 8-10. között a Moziklub tartalmai tekinthetők meg díjmentesen a nyílt hétvége keretében
  • December 15-17. között egy meglepetés Disney sikerfilmet tekinthetnek meg díjmentesen a Videotékában
  • December 23-26. között, tehát az egész karácsonyi hétvégén minden Koktél, Alap, Családi és Családi HD ügyfél számára díjmentesen elérhetők  a Szuper Családi HD csomag csatornái


A Telekom ügyfelei körében is egyre népszerűbbek a műsorújságtól függetlenül bármikor elérhető videós, tévés tartalmak. A decemberi ajánlatnak köszönhetően most még több ügyfél ismerheti meg a Moziklub és a Videotéka szolgáltatásokat.

A mára már több, mint 100 ezer előfizetővel rendelkező MoziKlub fix havi díj ellenében korlátlan filmkölcsönzést tesz lehetővé. Telekom TV előfizetőként tévén, vagy a neten TV GO-val okostelefonon, tableten és laptopon is elérhető. A MoziKlubban több mint 2500, havonta frissülő, magyar nyelvű mozifilm, sorozat és rajzfilm, valamint koncertfilmek, fitnesz videók és az angol nyelvtanulást segítő anyagok közül lehet válogatni, így a család minden tagja megtalálhatja a kedvére való tartalmat.
A Videotékában több mint 3.000 film közül választhatnak a filmrajongók, a magyar nyelvűek  mellett eredeti nyelven is találnak tartalmakat. A választék folyamatosan frissül, hollywoodi sikerfilmek akár már 3 hónappal a moziba kerülést követően is megtalálhatók a Videotékában, sőt a november 16-án bemutatott Megtorlás már a mozimegjelenéssel egyidőben megjelent a kínálatban. IPTV előfizetőként a tévén keresztül, vagy a neten TV GO-val okostelefonon, tableten és laptopon is elérhető a Videotéka. A filmeket egyszeri kölcsönzési díj ellenében 48 órán belül tetszőleges alkalommal lehet megnézni. A 2017 decemberi kínálatban megtalálhatók lesznek olyan népszerű filmek, mint a Gru 3, a Verdák 3, a Pókember: Hazatérés, Enyedi Ildikó díjnyertes filmje, a Testről és Lélekről, a Dunkirk és az Egy kupac kufli.

*Az első három hétvége ajánlata IPTV előfizetőknek IPTV-n és TV GO-n; TV GO ügyfeleknek, műholdas és kábel TV előfizetőknek pedig TV GO-n vehető igénybe. A 4. hétvége ajánlatát a lakossági Telekom TV előfizetők és TV GO Alap, valamint TV GO Családi csomagra előfizetők vehetik igénybe. A második és az utolsó hétvége ajánlatai nem elérhetők a Közszolgálati csomagra előfizetők számára.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott