Ugrás a tartalomra

Tizennégy közösségi tévé és rádió nyert 33,2 millió forintot műszaki fejlesztésre

NMHH Médiatanács logoTizennégy pályázó jut összesen 33,2 millió forint Médiatanács-támogatáshoz a közösségi médiaszolgáltatók műszaki fejlesztését célzó idei pályázat második fordulójában, a Magyar Média Mecenatúra program keretében.

A televíziók közül eredményesen szerepelt a budapesti Rákosmente TV, a Soltvadkerti TV, a sárvári Trió TV Dunántúl, a püspökladányi Kék-Kálló TV, a Szentes Televízió, a balatonfüredi Füred Televízió, a Szentgál Televízió, a pécsi Pannon TV és a Tatai Televízió.

A közösségi rádiók közül az Európa Rádió miskolci és sátoraljaújhelyi szolgáltatása, valamint a fővárosi Karc FM kapott támogatást; a kisközösségi adók közül a székesfehérvári Lánczos Kornél Gimnázium Táska Rádiója és a Balaton Rádió.

A pályázati eljárás folytatódik: a következő beadási határidő szeptember 15-e. A Médiatanács 2011 óta 229 alkalommal, összesen 615,8 millió forinttal támogatta a közösségi médiaszolgáltatókat annak érdekében, hogy színvonalas műszaki feltételek között készíthessék műsoraikat a nézők és a hallgatók számára.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott