Ugrás a tartalomra

Tizenöt közösségi tévé és rádió nyert 35,6 millió forintot műszaki fejlesztésre

NMHH Médiatanács logoTöbbek között új kamerák és mikrofonok beszerzését finanszírozza 35,6 millió forinttal hét televízió és nyolc rádió számára a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a közösségi médiaszolgáltatók technikai modernizációjára kiírt pályázaton.

Tizenöt pályázó jut összesen 35,6 millió forint Médiatanács-támogatáshoz a közösségi médiaszolgáltatók műszaki fejlesztését célzó idei pályázat első fordulójában, a Magyar Média Mecenatúra program keretében. A televíziók közül eredményesen szerepelt a Balmazújváros Televízió, a budapesti székhelyű Bonum TV, a budai Hegyvidék Televízió, a csornai Rábaközi Televízió, a TV Szentendre, a szintén szentendrei VKC TV és a sátoraljaújhelyi Zemplén TV.

A közösségi rádiók közül a Magyar Katolikus Rádió debreceni és székesfehérvári adója, valamint a Mária Rádió celldömölki és veszprémi adója kapott támogatást, a kisközösségi adók közül a szombathelyi Credo Rádió, a miskolci Csillagpont Rádió, az Első Pesti Egyetemi Rádió és a Rádió Szentendre.

A Médiatanács 2011 óta 215 alkalommal összesen 582,6 millió forinttal támogatta a közösségi médiaszolgáltatókat annak érdekében, hogy színvonalas műszaki feltételek között készíthessék műsoraikat a nézők és hallgatók számára.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott