Ugrás a tartalomra

TLC a DIGI műholdas kínálatában

TLC logoNégy év és egy hónap kihagyást követően 2016. december 30-án ismét elérhetővé vált a Discovery Networks érdekeltségű TLC csatorna a DIGI műholdas kínálatában.

2012. november végén, a Discovery Networks csatornái közül az utolsók között búcsúzott a DIGI műholdas platformjától a TLC, azóta csak az időközben felvásárolt Eurosport csatornákkal volt jelen a médiaszolgáltató a kínálatban. 2016. december 30-án, remélhetőleg csak első fecskeként, visszatért a kínálatba a TLC.

A TLC a világ elsőszámú non-fiction médiavállalata, a Discovery Networks International elsősorban nőknek szóló, vezető csatornája.

A TLC valóságon alapuló szórakoztató műsorok változatos és széles skáláját kínálja, különleges emberek való életének inspiráló és megindító történeteit mutatja be.

A csatorna sorozatai éppen olyan sokszínűek, mint a nők maguk. A TLC műsorainak köszönhetően szélesebb objektíven keresztül és változatos formában ismerhetjük meg a mai nőket lázba hozó témákat, legyen az divat, karrier, a gyermeknevelés és a család közti egyensúly, esküvő, gasztronómia, háztartás vagy a párkapcsolatok. A TLC tartalmas szórakozást kínál minden olyan nő számára, aki az élet fontos kérdéseihez keres útmutatást és több színt szeretne vinni az életébe.

Vételi paraméterek (DIGI Smart Cam felhasználók számára): Intelsat 10-02, 12563V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK

Kaon beltéri egységen 52., Hyundai beltéri egységen 39. programhely.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott