Ugrás a tartalomra

Több mint 1 200 000 háztartásra nőtt január 1-től a FilmBox lefedettsége

FilmBox Television logoÉv elejétől több mint duplájára nőtt a FilmBox lefedettsége, az alapcsatorna ezentúl a Magyar Telekom  és a Vidanet hálózatába is bekerül, illetve visszakerül a Tarr kábelszolgáltatóhoz.

2013. január 1-től több mint 1200 000 háztartásban érhető el a FilmBox család alapcsatornája. A Magyar Telekom hálózatában FilmBox Plus helyett FilmBox látható, de nem csak digitális kábelen és iptv-n, hanem ezentúl műholdon is. A Vidanetnél újonnan jelenik meg a márka, míg a Tarr szolgáltatásait igénybevevő háztartások újra megtalálják alapcsomagjukban a csatornát.

A FilmBox ezenkívül a UPC, a UPC Direct, Hello HD, PR Telecom, Invitel és számos további kábelszolgáltatónál fogható.

A FilmBox családba összesen hat magyar nyelvű és hat angol nyelvű csatorna tartozik.

A FilmBox (alapcsatorna) évente több száz premierrel jelentkezik az akciófilmektől a vígjátékokon és romantikus filmeken át egészen a drámákig. A FilmBox Plus a legnagyobb rendezők filmjeit mutatja be. A FilmBox HD-n, ahogy a neve is mutatja, HD minőségben mozisikerek, világsztárok láthatóak, a FilmBox Family közös családi élményt kínál egész estés rajz-, mozi- és animációs filmek, valamint sorozatok segítségével. A FilmBox Extra és FilmBox Extra 1 a válogatósok számára is érdekességeket biztosít.

Idén január 1-től pedig tovább bővül a magyarországi kínálat a DocuBox HD szórakoztató, informatív filmjeivel és tévéműsoraival. A FashionBox HD divattal, a FightBox HD harcművészettel, az Erox HD az erotikával foglalkozik, ez utóbbi három szintjét kínálja nézői számára, a szoftpornó filmektől a hardcore és fétis mozikig. Az Eroxx és az Eroxxx hamarosan 3D-ben is elérhető lesz.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott