Ugrás a tartalomra

Tovább fejleszt a CBS Reality

CBS Reality logoAz újonnan létrejött CBS Chello Zone csatornák, így a CBS Reality is bemutatta az EMEA  régióhoz és az Egyesült Királysághoz tartozó csatorna portfóliójának új tévés arculati szpotját, valamint tavaszi  programtervezetét.

Mától kezdve az EMEA régió nézői már az új, a Studia Hansa által tervezett tévés arculatot láthatják, ami az együttműködés különböző csatornái, a CBS Reality, a CBS Drama, a CBS Action és a CBS Europa eltérő profiljait képviseli. Emellett a hazánkban is látható CBS Reality csatorna 2013 tavaszától két új rendőrökről és tűzoltókról szóló valóságshow-t is bemutat nézőinek, Járőrözés és Szolgálatban címmel.

Chris Sharp, a CBS Chello Zone együttműködés programigazgatója a változások kapcsán elmondta: “Az elmúlt évben lezajlott a CBS Chello Zone kiterjesztése néhány birtokában lévő, EMEA régióban sugárzott csatornára. Szükségesnek éreztük, hogy felfrissítsük a teljes portfolió arculati elemeit minden piacon, ahol jelen vagyunk. Az új arculat és a minőségi tartalomba történő befektetés a legfrissebb példája annak a pozitív fejlődésnek, amit ez a sikeres együttműködés lehetővé tett.”

A felfrissített CBS Reality szpot az emberi tulajdonságokra és különleges eseményekre helyezi a hangsúlyt. A tematikus világra záródó kerek ajtó - rajta az ikonikus CBS szemmel - mindegyik csatorna arculatának jellegzetessége, ami biztosítja a kaput a minőségi szórakoztatáshoz.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott