Ugrás a tartalomra

Tovább terjeszkedik a Megamax

Megamax logoJanuár 5-től elindult a Megamax a Magyar Telekom platformjain, és ezzel már több mint egy millió magyarországi háztartásban érhető el a tinédzserek kedvenc csatornája.

Emellett további két Chello-csatornával bővült a Magyar Telekom kínálata, január 5-től ugyanis a Filmmúzeum és a Spektrum HD csatornák is bekerültek a digitális és műholdas csatornakiosztásba, valamint az IPTV-s kínálatba.

Málnay B. Levente, a Megamaxot működtető Chello Central Europe vezérigazgatója elmondta: „Nagyon örülünk az új együttműködésnek a Magyar Telekommal. A Megamax műsorkínálata egyedi a hazai televíziós piacon, a világ legnagyobb forgalmazóival dolgozunk együtt, hogy a legnépszerűbb műsorokat bemutassuk a fiatal közönségnek, és bízunk benne, hogy a csatorna rövid időn belül piacvezető lesz a saját célcsoportjában. Tavaly áprilisi indulása óta a Megamax lefedettsége jelentősen megnőtt, hiszen immár több mint egy millió háztartásban érhető el.

A Magyar Telekom kiemelt figyelmet fordít ügyfeleire, az előfizetők minél tökéletesebb kiszolgálására és az általa kínált programok és szolgáltatások sokszínűségére. A Chello Central Europe-pal való megállapodás fontos lépést jelent ezen törekvései megvalósításában, hiszen az együttműködésnek köszönhetően több mint 770 ezer T-Home tévészolgáltatásra előfizető háztartásban válik elérhető a Megamax csatorna.

A Megamax elsősorban a 7-14 éves fiúkat célozza meg, akik szeretik a kalandokat, a szuperhősöket, és olyan élményeket keresnek, amelyeket más gyermekcsatornákon nem találnak meg. A csatornán számos, külföldön már népszerű, nagy nézettségű sorozat látható, mint például a Transformers, Battle Force, Twisted Whiskers, Dex Hemilton, Iron Kid vagy a Metajets. A Megamax az első olyan gyermekcsatorna, amely sporttartalmat is sugároz, és hangsúlyozza a sportolás fontosságát a fiatal nézők körében.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott