Ugrás a tartalomra

További Nickelodeon terjeszkedés Kelet-Európában

Nickelodeon logoNéhány hónappal a Comedy Central Extra bulgáriai startja után a Viacom elindítja a Nickelodeon lokalizált változatát. A gyerekcsatorna bolgár változata idehaza és  a régió más országaiban már bevált, 4-14 nézői célcsoportnak szóló tartalmakkal 2013. november 4-től elérhető a Délkelet-európai országban.
 
A Viacom International Media Networks (VIMN) bejelentette, hogy terjeszkedésének részeként a Nickelodeon lokalizált verziója is elérhetővé vált a bolgár nézők számára. 2013. november 4-től a legnagyobb kábelszolgáltatók, a Bulsatcom, a Blizoo, a Net1, a Vivacom és még számos kisebb szolgáltatónak köszönhetően a bolgár pay-tv piac 80%-át eléri így a gyerekcsatorna.
 
A Nickelodeon a kelet-európai régióban már most több országban is biztos teljesítményt nyújt nézettségben, az AGB – Nielsen mérései szerint Horvátország vezető gyerekcsatornája, Magyarországon a második legnépszerűbb ifjúsági tévéadó a 4-14 évesek közt. A közelmúltban az RCS & RDS társasággal kötött együttműködésnek köszönhetően pedig Romániában és Magyarországon további 3,5 millió háztartásban vált nemrégiben elérhetővé a Nickelodeon.
 
Bartosz Witak, a Viacom Kelet-Európáért és Izraelért felelő ügyvezető igazgatója így nyilatkozott a terjeszkedéssel kapcsolatban: "A Nickelodeon bolgár változatának indításával a csatorna immár közel 8 millió háztartásban elérhető Kelet-Európában. Kifejezetten elégedettek vagyunk a Nickelodeon teljesítményével, amely már most regionális terjeszkedésünk egyik legfontosabb eleme."
 
A VIMN széleskörű szórakoztató (Comedy Central Extra), zenei (MTV Europe, MTV Live HD, MTV Rocks, MTV Dance, VH1) és gyerekeknek szóló (Nickelodeon, Nick Jr., Nick HD) portfólióval van jelen Bulgáriában.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott