Ugrás a tartalomra

Travel Channel HD a UPC Direct HD csomagjában

Travel Channel HD logoA UPC DTH S.à r.l., Közép- és Kelet-Európa egyik vezető műholdas televízió szolgáltatója büszkén jelenti be, hogy a Travel Channel HD csatorna – a magyarországi UPC Direct, a csehországi és szlovákiai freeSAT, valamint a romániai Focus Sat – szolgáltatásba történő felvételével tovább bővíti HD csatornái kínálatát.

A UPC DTH HD-ügyfelei 2013. május 1-jétől a Travel Channelt is a legjobb minőségű, nagy felbontásban nézhetik HD-csomagjuk részeként. Ez is része a UPC DTH azon elkötelezettségének, hogy növelje a piacon jelen lévő HD-csatornák számát, és erősítse vezető pozícióját, miszerint a magyar és a román piacon az összes műholdas szolgáltató közül a legtöbb HD-csatornát kínálja.

A Travel Channel HD elhivatott és megbízható ablakot nyit a világra, ismereteket, bepillantást és tájékoztatást nyújtva az utazás szerelmeseinek, az inspirációt keresőknek és bárkinek, aki szeret új élményekkel gazdagodni. A műsorok tartalma az utazás legnépszerűbb műfajait fedi le, így megtalálhatók köztük az útikalauzok, a dokumentumfilmek, a kalandműsorok, valamint az ételekkel és italokkal foglalkozó műsorok. A különleges érdeklődési körűeket olyan tévéműsorok elégítik ki, mint a Bizarr ételek, a Ghost Adventures és a A rejtett város, azzal az életszerű részletezettséggel, amit a nagy felbontás kínál.

„Örömünkre szolgál, hogy a UPC DTH HD-csatornakínálatát a Travel Channel HD-vel bővíthetjük. Átfogó HD-csatornakínálatunk és annak bővülése minden piacunkon megszilárdítja majd a HD-tartalom minőségi szolgáltatójaként elfoglalt helyünket” – mondta Magnus Ternsjö, a UPC DTH S.à r.l. ügyvezető igazgatója. „E bővítéssel egyértelműen tovább erősítjük a már eddig is vezető pozíciónkat a legjobb és legátfogóbb HD-csatornakínálattal rendelkező DTH szolgáltatóként mind Magyarországon, mind Romániában. Tisztában vagyunk vele, hogy ahogy egyre több ügyfél számára válnak elérhetővé a HD televíziók, a HD jelentősége tovább fog nőni. Annak érdekében, hogy fenntartsuk a növekedés és az elismertség terén tapasztalt nagyszerű teljesítményünket ezeken a piacokon, nem a mennyiségre koncentrálunk, hanem inkább arra, hogy a legjobb minőségű csatornákat biztosítsuk, így őrizve meg vezető helyünket.”

A szóban forgó HD-bővítés tovább erősíti azt a HD vezető pozíciót, amivel a UPC Direct rendelkezik Magyarországon, ahol a bővítést követően 14 HD-csatornát szolgáltat. A Focus Sat Románia, melynek mostantól 10 HD-csatornája lesz, továbbra is a legnagyobb HD-csatornaválasztékot kínálja a román DTH platformok közül.

A Travel HD mindhárom piacon május 1-jétől lesz elérhető a 117-es csatornán.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott