Ugrás a tartalomra

Trónok Harca 7. évad exkluzív mozis premier a Telenor MyTV-vel

Telenor logoEgy hónap ingyen Telenor MyTV és HBO GO, valamint garantált 2 fős belépőjegy jár a Trónok Harca legújabb évadának exkluzív premiervetítésére a MasterCard Priceless Specials oldalon most elérhető kedvezményekkel.

A Telenor nemrég megújult online tévészolgáltatása  kedvezményes ajánlatokkal és egy exkluzív premiervetítéssel ünnepli a világ egyik legnépszerűbb fantasy sorozata, a Trónok Harca legújabb, 7. évadát.  A MasterCard Priceless Specials oldalon elérhető kuponokkal megvásárolt új MyTV+HBO GO előfizetések 2. havi díját elengedi a szolgáltató. Emellett minden vásárló, aki július 12-ig igénybe veszi valamelyik kedvezménykupont, garantáltan részt vehet plusz egy fővel a Trónok Harca 7. évad első epizódjának zártkörű, budapesti mozis premiervetítésén 2017. július 17-én, ahol a világpremier estéjén széles vásznon lehet átélni a sorozat legújabb izgalmait.

Az HBO világhírű sorozatának legújabb évadában eljött a Tél, amelytől mindenki rettegett! Míg a Falon túl az Éjkirály vezetésével gyülekeznek a Mások, addig Westeros földjén szövetségek bomlanak fel és újak jönnek létre. Cersei Lannister Királyvárban uralkodik, Északon Havas Jon és Sansa Stark gyűjtik a seregüket, míg délen megérkezik a Sárkányok Anyja, Daenerys Targaryan. Véres csaták indulnak a Vastrónért, de mindez eltörpül a Nagy Háború árnyékában. A sokszoros Emmy és Golden Globe-díjas sorozat a hollywoodi filmeket megszégyenítő látvánnyal, az amerikai premierrel egy időben, magyar felirattal lesz látható.

A promócióban három kedvezményes Telenor MyTV+HBO GO csomag,  valamint két készülékkel kombinált ajánlat is megvásárolható. A Telenor MyTV szolgáltatásra most duplán érdemes előfizetni, hiszen a 2 fős Trónok Harca  belépő és az ingyenes egy havi előfizetés mellett  a 24 órán át tartó szórakozás is garantált a MyTV nemrég kibővült csatornakínálatával. A MyTV Start, MyTV Plus vagy MyTV Max csomagokkal igény szerint 10, 50, de akár 72 csatorna élő műsora közül is válogathatnak az előfizetők, amelyek mindegyikéhez HBO GO előfizetést is választhatnak. Ráadásul az adatforgalom miatt sem kell aggódniuk, hiszen az előfizetés magában foglalja a szolgáltatás használatához szükséges adatforgalmat.

Az ajánlatokhoz szóló kuponok a MasterCard Priceless Specials oldalon tölthetők le regisztráció után. A kedvezményes előfizetések a Telenor üzleteiben, a letöltött kupon bemutatásával, vagy a készülék nélküli ajánlatok esetében online, a MyTV weboldalán a kuponkód megadásával vásárolhatók meg.

A Trónok Harca vetítésen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyre a vásárlás után lesz lehetőség, július 12-ig bezárólag. Ehhez a Telenor a vásárlás után az adott héten SMS-ben vagy e-mailben küld értesítést  a vásárláskor megadott elérhetőségekre. Az exkluzív premiervetítés zártkörű, a belépőjegyekhez csak a promóción keresztül lehet hozzájutni, és az eseményre a Telenor és az HBO a sorozatból ismert Vastrónnal, valamint más meglepetésekkel is készül. A részvételre azoknak is lesz lehetősége, akik már rendelkeznek meglévő Telenor MyTV és HBO GO előfizetéssel – őket a szolgáltató közvetlenül keresi fel a részletekkel.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott