Ugrás a tartalomra

Trónok harca új évad előzetes INGYEN az HBO GO-n

HBO GO logoA Trónok harca második évadja nemcsak az HBO-ra érkezik a világpremier részeként, hanem április 2-tól az HBO online filmtárában, az HBO GO-n is megtalálható. Ráadásul az előzetest közel 1 hónapig (március 26.-április 22.) bárki INGYEN megnézheti a www.hbogo.hu-n.

Az HBO GO az HBO kiemelt film- és sorozatkínálatához biztosít online hozzáférést jelenleg három kábelszolgáltatónál: a TARR Kft., a Vidanet és az Invitel kábeltévé- és HBO Maxpak-előfizetéssel rendelkező ügyfelei az HBO Maxpak csomag részeként díjmentesen használhatják a szolgáltatást. A hetente frissülő online filmtárban a legnagyobb sikerfilmek és a legkedveltebb sorozatok egyaránt megtalálhatók – a hét minden napján, a nap 24 órájában.

Különleges előzetes érkezik az HBO sikersorozata, a Trónok harca második évadjához. A Győzöl vagy meghalsz március 26-tól látható az HBO-n, az HBO2-n, valamint az HBO On Demanden és az HBO GO-n is megtalálható. Az online filmtárban (www.hbogo.hu) bárki számára, regisztráció nélkül elérhető a magyar feliratos előzetes.

A Trónok harca második évadjának kódolatlan premierje (április 2.) előtt az HBO bemutat egy 22 perces, speciális előzetest. A Győzöl vagy meghalsz (Game of Thrones: You Win or You Die) című videó újra felidézi az első évad legfontosabb történéseit, megszólalnak az alkotók és a főszereplők, és ízelítőt ad az új szezonból is.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott