Ugrás a tartalomra

Új adatcsomagokkal és próba ajánlattal bővül a Telenor MyTV szolgáltatás

Telenor logoMár több tízezer ember választotta a médiafogyasztás új formáját, a MyTV-t, amelyhez mostantól kifejezetten a szolgáltatáshoz kialakított adatcsomagokat is kínál a Telenor. Azok pedig, akik még nem próbálták ki az online tévézést, a Telenor Próba keretében elérhető ajánlat révén most rendkívül kedvezményesen megtehetik.

Akik lemaradnak a száguldó cirkusz aktuális, élő futamáról a vasárnapi családi ebéd miatt, esetleg a kedvenc sorozatuk munkaidőben fut, vagy akár az esti híradót élőben szeretnék nézni munkából hazafelé menet, azok számára kínál időtől és helytől független tartalomfogyasztási lehetőséget a Telenor MyTV. A laptopon, táblagépen és okostelefonon elérhető televíziós streaming szolgáltatás kínálatában mindenki találhat kedvenc tartalmat, például sportközvetítést, hírműsort vagy sikerfilmeket is: 14 csatorna élő adása, 10 csatorna naponta frissülő, visszajátszható műsora, valamint a videótárban közel 2000 órányi film és sorozat érhető el. Ezen kívül 5 csatorna esetében a műsorok már eredeti nyelven is elérhetők.

A Telenor április elejétől kifejezetten a szolgáltatással együtt igénybe vehető MyTV adatcsomagokkal jelentkezik, melyeket az elmúlt hónapok felhasználói szokásai alapján alakított ki. A 1,5 GB-os adatcsomag 990 forintért nagyjából 3 órányi, míg a 7 GB-os csomag 2 990 forintért körülbelül 10 órányi online tévézést tesz lehetővé a felhasználóknak.

A már jól ismert műsorcsomagok közül a Fedezd fel! a továbbiakban ingyenesen lesz elérhető valamennyi előfizető számára, míg a Film vagy Családi műsorcsomag 1 490 forintért vehető igénybe a Telenor Próba időszakot követően.

A Telenor Próba ajánlat keretében kötelezettségek nélkül kipróbálható népszerű szolgáltatások köre mostantól kibővül a MyTV-vel. Az ingyenes Fedezd fel! csomag mellett egy választott fizetős csatornacsomag havidíj nélkül vehető igénybe 1,5 GB, MyTV-re felhasználható adatforgalmi kerettel mindössze 990 forintért, 1 hónapon keresztül.

A laptopon, valamint Android és iOS platformú okoseszközökön, mobilinternettel és Wi-Fi-n is elérhető MyTV-nek köszönhetően nem kell kompromisszumot kötni a nyári időszakban a családi programok vagy például a közelgő futball világbajnokság meccsei között. A szórakozás a Deezerrel, a Telenor zenei szolgáltatásával lehet teljes, amely most szintén kipróbálható kötöttségek nélkül 1 hónapig 2 GB mobil adatforgalommal kiegészítve, csupán 490 forintért.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott