Ugrás a tartalomra

Új arculat a Universal Channel-en

Universal Channel logoA Universal Channel szórakoztató csatorna bemutatta a képernyőn május 5-én debütáló megújuló arculatát.

Május 5-én debütál a tévéadó új logója (képünkön), arculata és szlogenje, amely így hangzik: „Karakterek 100%-on”. A teljeskörű felfrissülésnek május 5-én, vasárnap lesz először a nézők számára is látványos jele, ami után 2013 hátralévő részében világszerte bemutatkozik az új arculat.

A Universal Channel megújulása az NBCUniversal International Television marketing osztályának és a Red Bee Media díjnyertes, Lee Hunt (a televíziós marketing szakma elismert képviselője) által vezetett kreatív csapatnak köszönhetően jöhetett létre.

„Új logójával, arculatával és Karakterek 100%-on jelmondatával a Universal Channel igazi kötődést tud létrehozni nézőivel, nem csak fejben, de lélekben is. Lakóhelytől és kortól függetlenül érhetjük el így azt, hogy a maximumot hozzuk ki ebből a világszerte ismert szórakoztató brandből.” – mondta Lee Raftery, az NBCUniversal International Television marketing-igazgatója.

A Universal Channel a Universal Networks International központi csatornamárkája, amit 103 országban, 16 nyelven kísérhetnek figyelemmel a nézők. A csatorna frissen bemutatkozó irányvonala – mint a karakter-központú szórakozás otthona – többek közt Ázsiában, Afrikában, Közép,- és Kelet-Európában, Oroszországban, Dél-Amerikában, Brazíliában, Nagy-Britanniában és Ausztráliában indul hódító körútjára az elkövetkezendő hónapokban.

„A megújuló Universal Channel a csatornába vetett hitünk és a többek közt Magyarországon is tapasztalható nézettségi eredmények hozománya” – mondta Tariq Syed, a Universal Networks International kelet-európai régiójának igazgatója. - „A csatorna ezzel a tévés evolúció magasabb lépcsőfokára lép, friss mottójával megkülönböztethetően elkülönül konkurenciáitól. Így pedig sajátos varázst kap a Universal Channel, ami még vonzóbbá teheti a brandet  a magyar nézők számára.” – tette hozzá a szakember.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott