Ugrás a tartalomra

Új BBC-tartalmak a Film Mánián és a Film Cafén

Chello CE logoTöbb mint 150 órányi műsort vásárolt a BBC Worldwide-tól a Film Mániát és Film Cafét működtető Chello Central Europe. A műsorcsomagban olyan országos tévépremierek és könyvadaptációk szerepelnek, mint például a The Deep Minnie Driverrel, a 2012-es vadonatúj sikersorozat, a Death in Paradise, valamint a Jane Eyre, a Büszkeség és balítélet vagy az Értelem és érzelem. Emellett a Film Cafén a BBC legújabb zenei műsorai is helyet kapnak, mint a Beyoncét bemutató Live at Roseland, a Britney Spears nagyszabású turnéjáról szóló Femme Fatale vagy a Take That koncertfilmje, a Progress Live.

Az akvizíció kapcsán Málnay B. Levente, a Chello Central Europe vezérigazgatója elmondta: „A világ egyik legnagyobb forgalmazójával kötött megállapodás egy hosszú távú komoly programming invesztíció része. Örömmel tölt el, hogy a gyerekcsatornáink és szórakoztató csatornáink után immár a filmportfoliónkra is vásároltunk exkluzív BBC-tartalmakat. A több mint 150 órányi tartalommal szeretnénk megerősíteni a két új filmcsatornánk piaci pozícióját, és új minőségi műsorokkal bővíteni a portfoliónk kínálatát.”

Az új BBC-műsorok decembertől lesznek láthatóak Magyarországon, a Film Mánián és Film Cafén, valamint Romániában a Romantica csatorna műsorán.

A brit közszolgálati műsorszolgáltató, a British Broadcasting Corporation (BBC) kereskedelmi ága, a BBC Worldwide egy rohamos ütemben növekvő média- és szórakoztatóipari vállalat, amelynek 100%-os tulajdonjoga a BBC kezében van. A BBC Worldwide olyan kivételes műsorok kereskedelmi jogaival rendelkezik, mint a Planet Earth, a Doctor Who vagy a Top Gear.

A Film Mánia a világ legnagyobb stúdióinak és forgalmazóinak sikerfilmjeit vonultatja fel, köztük elismert rendezők díjnyertes alkotásait világsztárok főszereplésével. A dinamikus és változatos programkínálat elsősorban az 1990-es és 2000-es évek filmjeit tartalmazza, azonban továbbra is megtalálhatóak a filmtörténet klasszikusai, amelyeket máshol nem vetítenek.

A Film Café elsősorban hölgyeknek kínál romantikus filmeket, emberi történeteket, érzelmes drámákat, könnyed komédiákat és családi filmeket. A megújult csatorna a dél-amerikai sorozatok mellett amerikai és európai sorozatokat és filmeket is egyaránt műsorra tűz.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott