Ugrás a tartalomra

Új csatorna és új filmek a MinDig TV applikációban

Heti TV logoAz ingyenes MinDig TV Applikáció kínálata a Heti TV csatornával bővült, az M3+VIDEÓK csomagba pedig ünnepi hangulatú filmek kerültek be.

A HETI TV a hét minden napján hírekkel és hasznos információkkal jelentkezik. Szolgáltató televízióként a csatorna olyan, az emberek hétköznapjait érintő és befolyásoló témákkal is foglalkozik, mint a bevásárlás, a lakberendezés, az egészséges élet, a gyereknevelés, a munka vagy éppen az időskort érintő kérdések. A HETI TV műsorai között hétköznapok valóságát bemutató programok mellett megtalálhatóak élő adások, stúdióbeszélgetések, érdekes filmek, koncertek és hírek is, miközben a csatorna a hangsúlyt a közösségre és a párbeszédre helyezi.

Új filmekkel bővült az M3+VIDEÓK csomag

A decemberi, adventi időszakot a MinDig TV Applikáció új tartalmakkal indítja: az alkalmazás fizetős M3+VIDEÓK csomagja ünnepi hangulatú filmekkel bővült. Régi klasszikusok mellett olyan, az elmúlt néhány évben készült mozikkal egészült ki a kínálat, amelyek a család minden tagja számára remek kikapcsolódást jelenthetnek.

Találhatunk a videók között klasszikus karácsonyi filmeket, például a Diótörő egy magyar-angol filmadaptációját vagy a norvég Csillaghercegnő című mesefilmet és olyan megható alkotásokat is, mint a négy kisgyerek párhuzamos történetét elmesélő Utam az iskolába című dokumentumfilmet vagy a Belle és Sébastient, egy kisfiú és kutyájának rendkívüli történetét a második világháború közepéről.

A gyerekek örülhetnek a Zarafa és a Csocsó-sztori című animációs filmeknek is, de a felnőttek sem fognak unatkozni a Már megint lakótársat keresünk vagy a napjaink egyik legfontosabb társadalmi kérdésére is reflektáló Bazi nagy francia lagzik című francia vígjátékokkal.

Az ünnepi hangulatú filmeken kívül továbbra is szerepelnek a csomagban a régi idők moziját felelevenítő olyan klasszikusok, mint az Indul a bakterház, A Tenkes kapitánya és számos más alkotás a hatvanas és a kilencvenes évek közötti időszakból. Az M3+VIDEÓK csomagban a közel 150 film mellett az M3 csatorna élő adása is megtalálható, és a videótár kínálatának további bővülése várható.

Az M3+VIDEÓK csomag – csakúgy, mint az M3 és a FIT csomagok – külföldről is elérhető. Ajánlható tehát a műsor mindazoknak, akik habár nem hazánkban tartózkodnak, magyar nyelven szeretnének nosztalgiázni és készülődni az ünnepekre.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott