Ugrás a tartalomra

Új formátumokkal és premier sorozatokkal erősít az RTL II

RTL II logo2012-ben is kiemelkedő évet zárt az RTL Klub, valamint az RTL kábelportfoliójához tartozó csatornák is kiváló mutatókat produkáltak. Október 1-jén indult az RTL II, a legújabb kábelcsatorna, amely indulásakor több mint 1 millió háztartásban volt elérhető. Mostanra ez a szám csaknem megduplázódott, hiszen már majdnem 1,9 millió háztartásban nézhető az RTL II, így közel 6 millió néző láthatja az RTL legújabb csatornáját.

Így itt az ideje a további fejlesztéseknek, február 18-tól a csatorna programkínálata további sajátgyártású műsorokkal bővül, újabb premier sorozatok jönnek, és március 9-én indul Magyarország legnépszerűbb táncos showműsora a Szombat Esti Láz.

Segítség, bajban vagyok! címmel hétköznap esténként egy újabb konstruált reality típusú műsort láthatnak a nézők az RTL II képernyőjén. A gyanú árnyékában produkció már megmutatta milyen sikeres lehet ez a műfaj, most ennek egy továbbfejlesztett változata jelentkezik majd. Az adások két fontos probléma halmazzal foglalkoznak: jogi esetekkel és pszichológiai szempontból problémás helyzetekkel. Az egyes epizódokban az izgalmas történeteken túl a nézők igazi szakemberek, ügyvédek és pszichológusok elemzését, útmutatását is láthatják majd.

Csütörtök esténként Gazdálkodj okosan! címmel egy olyan heti magazint nézhetnek az érdeklődők, amely nehéz helyzetben lévő szereplők, családok bevonásával konkrét segítséget, gazdasági és életvezetési tanácsokat, túlélési stratégiákat vázol fel. A bajba jutottakhoz szakemberek érkeznek, akikkel áttekintve helyzetüket közösen keresnek megoldásokat. Az alkotók mindig igyekeznek eljutni a problémák, nehézségek felvázolásától addig a pontig, míg a szereplő ki nem lép addigi élethelyzetéből és a megoldás felé veszi az irányt. A helyzet rendezése azonban mindig a szereplőn múlik.

Február 22-től Istenes Bence műsorvezetésével indul a Péntektől péntekig című műsor. Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről-hétre összegyűjtve, minden péntek este.

Hónapok óta folytak a találgatások arról, vajon mikor kerül újra képernyőre a leglátványosabb és legnépszerűbb táncos showműsor, a Szombat Esti Láz. Mára kiderült, hogy március 9-től újra felragyognak a fények és kezdődik a tánc! Az RTL II képernyőjén új évaddal jelentkezik a nagy sikerrel futó Szombat Esti Láz. A műsorban Bálint Antónia – Angyal András, Dundika (Szentiványi Hajnalka) – Mészáros Máté, Tóth Gabi – Markó Róbert, Varga Izabella – Cseh-Szakál Tibor, Vastag Csaba – Mármarosi Tünde, Győrfi Pál – Práger Kitty, Istenes Bence – Südi Iringó és Medvegy Szilveszter – Molnár Andrea párosok kűzdenek majd a nézők kegyeiért és a zsűri pontszámaiért. Az ítészek: Esztergályos Cecília, Keleti Andrea, Szirtes Tamás és Tihanyi Ákos. Műsorvezetők: Lilu és Csonka András.

A saját gyártású műsorok mellett prémium sorozatok is érkeznek az RTL II képernyőjére. Magyarországi televíziós premierek várják a nézőket. Jön a többször díjnyertes Homeland-A belső ellenség, az új Dallas első évadának vetítése után a második évad, amelyben hat epizód erejéig még a zseniális Larry Hagmant is láthatjuk játszani. Bud Spencer főszereplésével pedig érkezik egy könnyed krimisorozat a Nincs kettő séf nélkül.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott