Ugrás a tartalomra

Új gasztronómiai és életmód csatornák az Invitelnél

Food Network (új) logoA Scripps Networks Interactive a mai napon bejelentette, hogy az Invitel Távközlési Zrt. előfizetői számára két további csatornája, a Food Network és Fine Living is elérhető lesz 2017. januárjától. Az Invitel „Családi”, vagy „Családi HD” csomagjának előfizetői ennek révén számos kulináris utazást és remek recepteket láthatnak, emellett a kiegészítő minicsomaggal rendelkezők a lakberendezéssel, divattal kapcsolatos műsorokat is követhetik.

A Food Network, a világ egyik vezető gasztronómiai- és életmód-csatornája több mint 100 000 Invitel TV előfizető részére lesz elérhető a Családi, illetve Családi HD csomagban. A tévécsatorna a műfajok széles skáláját kínálja – közöttük olyanokat, amelyek a gasztronómián keresztül mutatják be a különböző országokat. Paul Hollywood, a neves pék „A város ízei” sorozatban Párizs, Nápoly, Madrid, Szentpétervár legfinomabb péksüteményeit keresi; Adam Richman, aki korábban a nagy adag ételek elkészítéséről volt híres, ezúttal Afrika, Ázsia és Európa titkos, rejtett éttermeit kutatja fel. Azok számára, akik szeretik az ételek elkészítésének minden lépését követni, Anna Olson a legjobb süteményrecepteket hozza el, Ree Drummond, a “vadnyugati nő” pedig remek ötleteket ad, hogy milyen egyszerű ételekkel lehet elkápráztatni egy családot.

A Fine Living csatorna, amely neves lakberendezőket, stílustanácsadókat és séfeket vonultat fel, az újonnan induló Pepita, és a régóta sikeres, a változatos csatornák élményét biztosító Mixer csomagokban lesz elérhető. A nézők innen főként házvásárlással, lakásfelújítással, lakberendezéssel kapcsolatos ötleteket meríthetnek, de divattal és az egészséges életmóddal foglalkozó sorozatokat is találhatnak. A „Gazdaságos luxus” című műsor például bemutatja, hogyan lehet költséghatékonyan újjávarázsolni a lakásunkat, míg a „Rachel Hunter szépségtúrája”-ban a modell-műsorvezető számos országot meglátogat, hogy feltárja a különböző népek szépség- és fiatalságmegőrzési módszereit.

Mindkét csatorna magyar szinkronnal lesz elérhető: a Food Network SD és HD minőségben is, míg a Fine Living csak az előbbiben. Azzal egyidejűleg, hogy a két csatorna az Invitel portfólióba került, a Travel Channelre vonatkozó együttműködését is megújította a két cég, így továbbra is elérhető lesz a Családi, illetve Családi HD csomagban HD és SD minőségben.

„Egyre erősödik az igény a csatornáinkra globálisan, mivel nemcsak szórakoztató, de hiteles, megbízható tartalmakat is kínálunk. Úgy tapasztaltuk, hogy Magyarországon a gasztronómia egyre több embert érdekel, hiszen egyre inkább növekszik a gasztroblogok, illetve a főzőtanfolyamok száma, és a magyar séfek is kiemelkedőek a nemzetközi versenyeken. Emellett az ingatlanpiac is új erőre kapott az elmúlt években Európában, így a lakásvásárlás és felújítás egyre többeket foglalkoztat. Ezért nagyon örülünk, hogy az Invitel révén most már további több tízezer új nézőhöz juttathatjuk el ezen témákra fókuszáló műsorainkat” - mondta Phillip Luff, az említett csatornákat tulajdonló Scripps Networks Interactive vállalat Egyesült Királyságért és az EMEA régióért felelős ügyvezető igazgatója.

A vállalat nem csak abban elkötelezett, hogy terjeszkedjen a magyar piacon, hanem hogy Magyarországot is világszerte népszerűsítse. Az elmúlt években számos Travel Channel és Food Network epizódot készítettek hazánkban. Legutóbb Donal Skehan szakács forgatott itt, így 2016-ban a budapesti kulináris kalandjait 105 országban követhették a képernyőn.

„Számunkra stratégiai cél, hogy a lehető legváltozatosabb témákat kínáljuk az Invitel TV csatornaválasztékában az ügyfeleinknek. Érdeklődéssel figyeljük a magyar piacon újonnan megjelenő csatornákat, és ezek közül választottunk olyanokat, amelyek egyszerre újak és izgalmasak. A főzés és a lakás körüli témák egyfelől örökzöldek, másrészt mindig lehet ezeken a területeken friss információkat mondani, vagy régóta ismert dolgokat új szemszögből bemutatni. Ezért is örülök, hogy az Invitelnél a már sikeres Travel Channel mellett a Food Network és a Fine Living is a választék része lesz. Az első kettő ráadásul HD változatban is élvezhető a Családi csomagban, sőt az IPTV szolgáltatásban felvehető-visszajátszható funkcióval is elérhetők lesznek” – mondta Müller Mihály, az Invitel tartamszolgáltatásokért felelős vezetője.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott