Ugrás a tartalomra

Új kódolással fut az E! Entertainment csatorna

E! Entertainment logoAz NBC Universal csoport tájékoztatja ügyfeleit, hogy a magyar nyelven is elérhető E! Entertainment csatorna kódolása megváltozott, és Viaccess kódolásúra váltott. A csatorna más vételi paraméterei nem változtak, a csatorna továbbra is az Eutelsat 9 - ről érhető el,  MPEG 4 - ben.

Az E! Entertainment csatorna az NBC Universal család tagja, a világon közel 100 millió háztartásban érhető el. Az E! Entertainment Channel a szórakoztatóipar és a valódi világsztárok csatornája egy különleges utazásra invitálja a nézőket, ahol betekintést nyerhetnek a legelbűvölőbb emberek, a legnagyobb események, a legújabb divatirányzatok, a legfrissebb trendek és a naprakész hírek világába.

Az E! az egyetlen olyan, főként fiatal nőket megcélzó tévécsatorna, amely 24 órán keresztül mutatja be a sztárvilág és a pop kultúra legmeghatározóbb történéseit. Az E! egyedülálló tartalmat közvetít, beleértve olyan jól ismert és vadonatúj műsorokkal, mint a Wags, a K, mint Kardashian, a House of DVF második évada,  az I am Cait, vagy a Fashion bloggers. Látogasson el a vörös szőnyeg varázslatos világába az E! kínálatával!

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott