Ugrás a tartalomra

Új licencért felelős alelnök a Turnernél

Johanne Broadfield mostantól szélesebb hatáskörben lát el feladatot a Turner International licencért és merchandisingért felelős ágában. Broadfieldet a Cartoon Network Enterprises EMEA & International alelnökének nevezték ki – jelentette be Giorgio Stock, a Turner EMEA vezérigazgatója.

 

Broadfield továbbra is felügyeli a Turner egész régióra (Európa, Közel-Kelet, Afrika) kiterjedő licenctevékenységeit, amelybe beletartoznak a terméklicencek, a kampányok, a kiadványok, az otthoni szórakoztatás, a helyszínközpontú szórakoztatás, a rendezvények, valamint a kiskereskedelmi megállapodások a Turner portfóliója és a nemzetközi márkák között. Emellett ő felel a Turner International licencstratégiájáért is, a nemzetközi döntésekben a Turner amerikai részlegével együttműködésben. A latin-amerikai licenctevékenység költségvetésének kapcsán Broadfield együtt fog dolgozni Pablo Zuccarinóval, aki a Turner Kids latin-amerikai vezető alelnöke és ügyvezetője, emellett szoros kapcsolatban áll majd Vikram Sharmával, a Cartoon Network Enterprises ázsiai és csendes-óceáni részlegének alelnökével.

 

Giorgo Stock, a Turner EMEA vezérigazgatója elmondta: „Amióta Jo öt évvel ezelőtt csatlakozott a Turnerhez, bebizonyította, hogy tehetséges vezető, aki képes felépíteni a franchise-ainkat és megőrizni azok hírnevét, valamint a partnereinkkel való jó együttműködési készségével a legjobbat tudja kihozni a partnermegállapodásokból. A Turner International licencért és merchandisingért felelős csapatával együtt fontos szerepet fog játszani a cég nemzetközi működésében, és szándékunkban áll kiaknázni a régióban rejlő lehetőségeket.”

 

Broadfield 2014 februárjában igazolt a Turner EMEA-hoz a Matteltől, ahol a tízéves karrierje során különféle vezetői pozíciókat töltött be, köztük a kontinentális Európáért, majd az Egyesült Királyságért, Kelet-Európáért és Kanadáért felelős vezető igazgató pozícióját. A Mattel előtt Johanne a németországi Burda Mediennél dolgozott kiadói igazgatóként, ahol a divatmagazinokért felelt.

 

A Turner International-ről
A Turner International a Turner alapmárkáinak (CNN, TNT, Cartoon Network, Boomerang és TCM Turner Classic Movies) nemzetközi változatait, valamint ország- és régióspecifikus hálózatokat és üzletágakat működtet Közép- és Dél-Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, Afrikában és az ázsiai-csendes-óceáni térségben. Előfizetéses és ingyenesen fogható televíziós csatornákat, valamint internetalapú szolgáltatásokat és médiában működő harmadik felekkel tengerentúli kereskedelmi együttműködéseket kezel. A Warner Bros. és HBO vállalatokkal is együttműködik kihasználva a Time Warner globális lefedettségét. A Turner 47 márka több mint 178 csatornáját működteti 34 nyelven, a világ csaknem minden országában. A Turner International tulajdonosa a WarnerMedia vállalat.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott