Ugrás a tartalomra

Új logóval a Discovery HD Showcase

Discovery HD Showcase logoA mai naptól megújult logóval látható a Discovery HD Showcase csatorna (képünkön).

A Discovery HD Showcase műsora a Discovery Networks portfóliójából válogatott legjobb HD műsorokból és sorozatokból tevődik össze, kiegészülve a kifejezetten erre a csatornára forgatott programokkal. A programkínálatában egyaránt megtalálhatóak a természet, az utazás, a tudomány, a technika és az életmód témaköréből merítő műsorok. A csatorna natív HD-ban forgatott műsorokat sugároz, magyar nyelven is elérhető.

A Discovery HD Showcase hazánkban többek közt a UPC Direct kínálatában érhető el, 2010. július közepe óta.

A részletes sajtóközlemény:

MEGÚJUL A DISCOVERY HD SHOWCASE ARCULATA

A világ első számú non-fiction médiavállalata, a Discovery Communications részeként működő Discovery Networks EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) ma bemutatta a Discovery HD Showcase izgalmas, megújult arculatát. A friss külsővel a nézők a Benelux és a skandináv országokban, Közép- és Kelet-Európában, Törökországban, a Közel-Keleten és Afrikában talákozhatnak.

A csatorna kontrasztosabb, animált logóval és arculati elemekkel jelentkezik. A "Showcase" felirat áttetsző, tükröződő és a fényt megtörő, üvegszerű felülete még jobban kiemeli a csatorna látványos HD tartalmainak élességét. A HD Showcase műsorai között különböző tematikájú bumperek és vége főcímek jelennek meg, melyeken a logó animált változata egy sötét, üvegszerű felületen tűnik fel az adott műsorra jellemző képsorokon, ezzel keltve fel a nézők érdeklődését a kiemelt sorozatok iránt.

A megújulással egy időben a Discovery HD Showcase EMEA új sorozatpremierekkel is jelentkezik: a Mesés Mississippi epizódjaiban Sir Trevor McDonald, a veterán brit hírolvasó az Amerikai Egyesült Államok leghosszabb folyója mentén tett utazását követhetik a nézők. Vadonatúj részekkel tér vissza a népszerű és látványos Hogyan készült? sorozat, amelyben a világ számos pontján található gyárak színfalai mögé nyerhetünk betekintést, és láthatjuk, hogyan alakulnak át a nyersanyagok mindennapi használati tárgyakká. Az Oscar-díjas színész, Morgan Freeman az univerzum titkait kutatja A féreglyukon át legújabb epizódjaiban, amelyekben a világűrt bemutató káprázatos grafikák még jobban magukkal ragadnak HD-felbontásban.

A friss arculattal 2012. június 20-tól találkozhatnak a magyar nézők.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott