Ugrás a tartalomra

Új műsorokkal és Bajnokok Ligája selejtezőkkel indul a szezon a DIGI Sporton

DIGI Sport logoKét új saját gyártású műsorral, valamint Bajnokok Ligája rájátszás mérkőzésekkel indul a futballszezon a DIGI Sport csatornákon.

Augusztus 18-tól érdemes lesz a DIGI Sport 1 és 2 műsorát választani, ugyanis az angol Premier League és a portugál Liga Zon Sagres mellett az UEFA Bajnokok Ligája utolsó selejtezőkörének mérkőzései is a két sportadón lesznek láthatóak élőben. A rájátszásban szereplő 10 csapatból csakis a legjobbak juthatnak tovább a BL főtáblára, ahol már az európai klubfutball krémje várja a következő összecsapást. A Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseket kedden és szerdán párhuzamosan, élőben közvetíti a DIGI Sport 1 és a DIGI Sport 2, miután további három évre, a 2015-ös szezonig megszerezte az UEFA Bajnokok Ligája, labdarúgó sorozat közvetítési jogát.

Ahogyan az elmúlt három évben megszokhatták, kedden - az előválasztás kivételével - minden további rangadót a DIGI Sport 1 és 2 tűz műsorára, szerdánként pedig kizárólag a két sportadó sugároz majd Bajnokok Ligája találkozókat. A három szezonban fordulónként élőben akár hat mérkőzést kísérhetnek figyelemmel a tévénézők, sőt felvételről a keddi első választásos meccset is megnézhetik, azaz kizárólag nálunk lesz látható a BL összes meccse, beleértve az elődöntőket és döntőket is - természetesen HD minőségben. Az UEFA Bajnokok Ligája mellé a DIGI Sport 3 évre megszerezte az UEFA Európa Liga labdarúgó sorozat és az európai Szuperkupa döntőjének közvetítési jogát is. 

Az arculatváltással egybekötött szezonnyitót két új sajátgyártású műsor elindítása is megkoronázza. Vitray Tamás a „Kibicek” és az „Amiről nem beszéltünk” műsorok mellett szeptemberben a „Megint mesélek…” című produkcióval tűnik fel a DIGI Sport képernyőjén. A sportlegenda legújabb egyórás műsora a nagysikerű „Csak ülök és mesélek” című műsor „sportos” változata lesz, amelyben a Tanár Úr a DIGI Sport tehetséges munkatársaival a hazai sport hátterében zajló történések, egyéni sorsokat érintő események nyomába ered, felkeresik a magyar sport régen elfelejtett értékeit, rátalálnak elvarratlan szálakra, megtalálnak különös, akár extrém jelenségeket is.  A műsor havonta egyszer, pénteken fog jelentkezni.

A fiatalabb generációt megcélozva indul útjára szeptember közepén a „Hello Bajnok Junior!”, amely a DIGI Sport új utánpótlás-képzést bemutató műsora lesz. A „Hello Bajnok!” olimpiai magazin után most a sportágakhoz és klubokhoz kapcsolódó utánpótlás nevelés kerül a középpontba, amelynek kapcsán nemcsak a fiatal sportolók véleményét és tapasztalatait ismerhetjük meg, hanem a sportágak költségeiről, a klubok elérhetőségeiről és a fizikai feltételekről is információt kapunk. A műsor célja, hogy szórakoztatva kedvet csináljon a sportoláshoz azoknak a gyermeknek és szülőknek, akik még nem tudtak dönteni a sportágválasztást illetően, de fontosnak tartják a rendszeres testmozgást.

A DIGI Sport az új műsorok és a Bajnokok Ligája rangadók mellett szeptemberben további izgalmas sportközvetítéssel várja a tévénézőket. Ismét visszatér a DIGI Sport képernyőjére az EHF férfi-női Kézilabda Bajnokok Ligája, amelyben a nőknél a győri lányoknak, a férfiaknál pedig az MKB Veszprém KC és a Pick Szeged csapatának szoríthatunk, de ezen kívül MOTO GP futamok, ATP 1000-es tenisztornák és MOL Liga Jégkorong Bajnokság is megtalálható lesz a kínálatban. Az ősz folyamán a DIGI Sport 1 és a DIGI Sport 2 műsorán lesz látható a Férfi Kosárlabda Euroliga és Sopron csapatának Női Kosárlabda Euroliga szereplése is. A jégkorong szerelmesei számára további jó hír, hogy a novemberben zajló olimpiai selejtezőket és a Jégkorong European Trophy-t is a két sportadó közvetíti.

Ősszel tehát ismét a legjobb sporttartalmakkal várja a tévénézőket a DIGI Sport!

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott