Ugrás a tartalomra

Új nevet és arculatot kap a Prizma TV

RTL Kábeltelevízió logoSikersorozatokkal és számtalan saját gyártású műsorral köszöntik a tavaszt az RTL Csoport kábelcsatornái. A legnagyobbakkal kezdve: a Film+-on továbbra is sikerfilmeket láthatnak a nézők hétről-hétre, a Cool-on új évaddal folytatódnak a nagy sikerű sorozatok, az RTL II-re érkezik az "Anger Management", a Prizma TV pedig kívül-belül megújul.

Az RTLII-n most a ValóVilla lakóinak életét követhetik nyomon a nézők, de a győztes kihirdetése után szinte azonnal indul a „Nyugi Charlie!” (Anger Management) című sorozat, ami májusban kerül az RTL II képernyőjére. Az amerikai FX csatorna által sugárzott sorozat főszereplője a sitcomok koronázatlan királya, Charlie Sheen.
A sorozat készítői egy 2003-as film alapötletét használták fel. A Nyugi Charlie! is a dühterápia rejtélyes világába viszi el a nézőt, csak természetesen nagyon „Charlie Sheen-esen”. A sorozatbeli Charlie dühterapeuta, aki fegyintézetekben és a saját nappalijában kezeli a betegeket, teljesen sikertelenül. Már az első rész egy óriási filmes poénnal indul, amikor a sorozatban feltűnik apja, Az elnök embereiből (is) legendássá vált Martin Sheen.
A telenovellák kedvelői számára március 27-én indul a Szerelem zálogba című telenovella Angelique Boyer (korábban a Teresa és a Bűnös vágyak című sorozatokban játszott) és Sebastian Rullí főszereplésével.
Az RTLII-n tavasszal indul Máté Krisztina új, közéleti témákról nyíltan beszélő heti sorozata, valamint Hadas Kriszta új műsora, amely a magyar zenei legendák történetét dolgozza fel sok zenével. Az összeszokott páros két új műsort szerkeszt, és sajátos módon bár mindkettőt együtt szerkesztik, az egyiknek Máté Krisztina, a másiknak Hadas Kriszta lesz a műsorvezetője.

A Cool-on országos tévépremierként március 2-ától a harmadik évaddal folytatódik a Kemény motorosok című sorozat. Április 22-től a harmadik évad új részeivel jön minden kedden a Vámpírnaplók, míg április 26-tól A rejtély negyedik évada lesz látható szerdánként.

Tavasszal kívül-belül megújul a Prizma TV. Nemcsak új nevet kap, ami még inkább kifejezi, hogy mely csatornacsaládhoz tartozik, de a teljes csatornaarculat is megújul. Ami azonban változatlan, az a Prizmától megszokott filmek, sikersorozatok.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott