Ugrás a tartalomra

Új nevet kap az ID Xtra, frissíti arculatát a Discovery Science

Investigation Discovery logoÚj köntöst kap az IDx, a Discovery közkedvelt nyomozós csatornája. A bűntény-feltáró műfaj kedvelőit november 1-től új, filmszerűbb arculattal és vadonatúj műsorokkal várja a csatorna, immár Investigation Discovery (ID) néven.

A rejtélyekkel, bűnügyek hátterének megvilágításával foglalkozó csatorna, az IDx november 1-től Investigation Discovery (ID) néven szerepel a közép- és kelet-európai, illetve a közel-keleti és afrikai régióban.

Világszerte magas az igény a nyomozós, bűntény-feltáró műsorok iránt, ezért az új arculat egy globálisan is jól működő csatorna, az Egyesült Államokban piacvezető US Investigation Discovery mintájára alakul át. A logóval együtt bevezetendő új, filmszerűbb vizuális elemek megőrzik a csatorna prémium minőségét és széles körű vonzerejét, miközben tökéletesen illeszkednek a csatorna műsorkínálatához. Az átalakulással párhuzamosan a tartalom terén is jelentős beruházásokat hajt végre a csatorna, hogy a nézői igényeket magas minőségű showműsorokkal és eseményekkel is kiszolgálja.

Az Investigation Discovery a tartalmi kínálatában is megőrzi prémium minőségét és ezt a novemberben adásba kerülő kiemelt műsorok is bizonyítják. Az új sorozatok közt helyet kap a televíziós sztár, Bill Cosby egész világot megrázó, sötét múltját bemutató dokumentumfilm, a Bill Cosby botrány. A Köddé vált című műsorban rejtélyesen eltűnt emberek ügyét próbálják meg felgöngyölíteni, a Gyilkosság hat lépésben pedig elsőre megoldhatatlannak látszó gyilkosságokat derít fel a nyomozókkal.

Investigation Discovery logo

Megújul a Discovery Science arculata

A Discovery Science csatorna is átalakul, az új arculat azt közvetíti, hogy a tudományról nemcsak az iskolapadban lehet tanulni. Friss, dinamikus és változatos tartalmai egyértelművé teszik, hogy a technológia, a mérnöki tudományok, a pop science és az űrkutatás milyen nagy hatással van a körülöttünk lévő világra. A csatorna új arculata összhangban van a Discovery Networks globális márkáival és a helyi közönség igényeivel is.

A Discovery Science új, látványos vizuális megjelenés a tudomány megfogható és izgalmas részét szeretné előtérbe helyezni. A képernyőre kerülő műsorokkal azokat a nézőket célozza a csatorna, akik kíváncsiak az őket körülvevő világra.

A novemberi műsorok között szerepel például A tudomány nevében! című sorozat, amelyben Jared Hasselhoff saját testét is csatasorba állítja, hogy válaszoljon a nézőket foglalkoztató kérdésekre. De további érdekességekkel, a már megszokott formában várja a rajongókat a nagy sikerű Hogyan csinálják? sorozat is.

Discovery Science logo

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott