Ugrás a tartalomra

Új programigazgató a Turner gyermekcsatornáinál

Turner logoThorsten Schweer-t nevezte ki a Turner Broadcasting gyermekcsatornáinak programigazgatójává a Közép- és Kelet-európai országokban. Az új igazgató a Cartoon Network és Boomerang csatornák lineáris, non-lineáris programszerkesztéséért, beszerzéséért, a szinkronizálásáért felel régió-szerte, azaz Magyarországon, Németországban, Hollandiában, Lengyelországban, Romániában, Oroszországban.

Schweer ezt megelőzően a német KiKA gyermekcsatorna programszerkesztéséséért és a programstartégiájának felépítéséért felelt, azelőtt pedig hat évig dolgozott az MGM csatorna program és on air igazgatójaként. E szerepkörében az ő nevéhez fűződik az MGM csatorna kelet-európai elindítása.

Thorsten Schweer Matthias Heinze, a Turner Közép-kelet-európai régió kereskedelmi alelnökének és a kelet-európai régió igazgatója irányítása alatt dolgozik.

“Nagy örömünkre szolgál, hogy Thorsten Schweer mostantól a mi cégünket erősíti. Széleskörű nemzetközi tapasztalata és a gyermekcsatornák terén szerzett elmélyült szakmai ismeretei fontos szerepet játszanak abban, hogy a Cartoon Network és Boomerang csatornák a legnézettebb gyermekcsatornákká váljanak Magyarországon.” Mondta Matthias Heinze.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott