Ugrás a tartalomra

Új szolgáltatások T-Home IPTV és Interaktív Sat TV előfizetőknek

T-Home logo2012. május 1-jétől a T-Home bevezeti az IPTV szolgáltatás esetén igénybevehető Archív TV szolgáltatást, illetve az IPTV és Interaktív Sat TV szolgáltatás keretében igénybevehető Megamax kalandtár, és 3 alkalmas Videotéka szolgáltatásokat.

Az Archív TV funkció segítségével egyes, már lejátszott televízió műsorok meghatározott időtartamig visszamenőleg megnézhetők, amelyet az adott tartalomnál feltűntetett díj ellenében biztosít a szolgáltató. Az Előfizető számára kizárólag azok a csatornák Archív TV szolgáltatásai érhetők el, amely csatornák a az Előfizető választott díjcsomagjában is szerepelnek. Az Archív TV és a Megamax Kalandtár előfizetéses műsorkölcsönzés, havonta 490 illetve 590 forintért.

A Videotéka olyan médiaszolgáltatás, amelyben a médiaszolgáltató által összeállított műsorkínálat alapján a felhasználó egyéni kérés alapján, az általa kiválasztott időpontban tekintheti, illetve hallgathatja meg a szolgáltató által kínált műsorszámokat. A 3 alkalmas Videotéka havidíjas műsorkölcsönzés, naptári havonta 3 film tekinthető meg 1050 forintért.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott