Ugrás a tartalomra

Újabb három logóval rukkolt elő a TV2 Csoport

TV2 Csoport logoA TV2 Csoport újabb három csatornájának arculatáról, vagy legalábbis logójáról hullott le a lepel, kreativitás és dizájn tekintetében az előző három talán jobban sikerült.

Hamarosan indul az Izaura TV (a logót lásd alább), amire a telenovellák rajongói már régóta vártak. A legkedveltebb romantikus sorozatok jönnek a világ számos országából.

Útjára indul hamarosan a Mozi+ (avagy M+, várható indulás: 2016. július 11., a logót lásd alább), amely a PRO4 csatorna helyén felturbózott tartalommal és ehhez illeszkedő új arculattal várja a nézőket. A nagy amerikai filmstúdiókkal való hosszútávú szerződéseknek köszönhetően magas színvonalú filmkészletet kínál a nézőknek. Soha nem volt még kábelcsatornán ennyi nagyszabású országos tévépremier, mint amivel a Mozi+ jelentkezik a következő években.

A jó hangulatról a Zenebutik (a logót lásd alább) gondoskodik. A zenecsatorna, ahol nemcsak slágerek lesznek, hanem sokkal több muzsika is a hazai zenei élet legismertebb szereplőinek a közreműködésével, akik a csatorna meghatározó arcaiként tűnnek fel hamarosan, hogy számos új, saját gyártott tartalommal nyerjék meg a nézőket.

Izaura TV - Mozi+ - Zenebutik logo

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott