Ugrás a tartalomra

Újabb jelentős szolgáltató válik meg a Discovery Networks csatornáitól

TV setAz Invitel után a Tarr kínálatából is kikerül az összes Discovery Networks érdekeltségű csatorna, 2017. január 2-án.

Meglepő, hogy a Tarr kínálatából kikerülnek a Discovery Networks - köztük az Eurosportok is - csatornák, hiszen a szolgáltatóra inkább az a jellemző, hogy a hazai piacon a legszélesebb kínálatot nyújtja, az újonnan induló csatornák is általában a legelsők között kerülnek be kínálatukba.

Egyik érintett szolgáltató sem nyilatkozott a csatornák kikerülésének tekintetében, így jól bevált, megbízható iparági forrásaink körében kérdezősködtünk a szakítás lehetséges okairól.

Mint megtudtuk, a Discovery Networks olyan középtávú keretszerződést kínál azon műsorterjesztőknek, akiknél most esedékes a hosszabbítás, mely ár és több egyéb feltétel tekintetében is felvállalhatatlan számukra. Forrásaink feltételezik, hogy amennyiben a médiaszolgáltató nem változtat árain és feltételein, úgy további jelentős, sőt akár a legjelentősebb műsorterjesztők kínálatából is kikerülhetnek a csatornáik, a jelenleg még érvényes, régebbi szerződések lejártakor.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott