Ugrás a tartalomra

Újabb mobiltévé szolgáltatás indul, jön a DIGI Online

DIGI Online logoKét nagy konkurenséhez hasonlóan hamarosan mobiltévé szolgáltatást indít a DIGI is hazánkban.

A Telekom féle TV GO illetve a UPC féle Horizon GO után hamarosan elérhető lesz az előfizetők számára a DIGI Online mobiltévé szolgáltatás is. Viszonylag könnyű a dolga a DIGI-nek, hiszen csak honosítani kell a román anyavállalatnál már működő szolgáltatást, melyről egyelőre annyit árultak el, hogy hamarosan hazánkban is elérhetővé válik. A román szolgáltatás jelenleg 35 tévécsatornát kínál, kábeles és műholdas tévé előfizetőknek egyaránt díjmentesen (amennyiben vezetékes internetszolgáltatást is igénybe vesznek), melyek mobil eszközökről (Android, iOS és Windows Phone) és PC-ről is elérhetők. A román RCS-RDS fizetős vod szolgáltatást is üzemeltet, DIGI Play néven, elképzelhető, hogy a későbbiekben ezt is bevezetik nálunk.

Hazánkban nem csak a nagyok kínálnak előfizetőik számára mobiltévé szolgáltatást, példaként említhetjük akár a Tarr MobilTV-t, illetve nemrégiben jelentették be a PR GOTV indulását is.

Előfizethető mobiltévé szolgáltatásokban sincs hiány, nemrégiben vált elérhetővé a TV GO, nem csak Telekom előfizetőknek, illetve említést érdemel a szolgáltató független ITT/OTT TV is.

A DIGI Online hazai kínálata (a Felhasználó azon csatornákat érheti el a szélessávú internethez csatlakoztatott eszközön, amelyek a Felhasználó által igénybe vett televíziós szolgáltatás feltételeinek megfelelnek):

 1. M1
 2. M2
 3. M4
 4. Duna
 5. Duna World
 6. DIGI Animal World
 7. DIGI Film
 8. DIGI Life
 9. DIGI Sport 1
 10. DIGI Sport 2
 11. DIGI World
 12. H!T Music
 13. Music Channel
 14. HISTORY
 15. Film+
 16. RTL Klub
 17. RTL II
 18. COOL TV
 19. AMC
 20. Minimax
 21. Spektrum
 22. Sport 1
 23. Sport 2
 24. TV Paprika
 25. Viasat Explorer
 26. Viasat History
 27. Viasat Nature
 28. VIVA
 29. Comedy Central
 30. Paramount Channel

A magyar DIGI Online jelenleg kizárólag Android 4.0 vagy magasabb verziószámú Android operációs rendszerű mobiltelefonon, tableten és televízión vehető igénybe. A DIGI Online szolgáltatásait kizárólag olyan DIGI előfizetők vehetik igénybe, akik a regisztráció, valamint a használat időpontjában a DIGI televízió- és internet szolgáltatására is kiterjedő érvényes és hatályos előfizetői szerződéssel (kábeltévé + kábelnet vagy műholdas tévé + mobilnet) és ügyfélkapu hozzáféréssel rendelkeznek, valamint regisztráltak a DIGI Online szolgáltatásra. A DIGI Online szolgáltatásait nem jogosultak igénybe venni a DIGI MINI és Közszolgálati televíziós csomag előfizetői.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott