Ugrás a tartalomra

Újabb mobiltévé szolgáltatás indul, jön a DIGI Online

DIGI Online logoKét nagy konkurenséhez hasonlóan hamarosan mobiltévé szolgáltatást indít a DIGI is hazánkban.

A Telekom féle TV GO illetve a UPC féle Horizon GO után hamarosan elérhető lesz az előfizetők számára a DIGI Online mobiltévé szolgáltatás is. Viszonylag könnyű a dolga a DIGI-nek, hiszen csak honosítani kell a román anyavállalatnál már működő szolgáltatást, melyről egyelőre annyit árultak el, hogy hamarosan hazánkban is elérhetővé válik. A román szolgáltatás jelenleg 35 tévécsatornát kínál, kábeles és műholdas tévé előfizetőknek egyaránt díjmentesen (amennyiben vezetékes internetszolgáltatást is igénybe vesznek), melyek mobil eszközökről (Android, iOS és Windows Phone) és PC-ről is elérhetők. A román RCS-RDS fizetős vod szolgáltatást is üzemeltet, DIGI Play néven, elképzelhető, hogy a későbbiekben ezt is bevezetik nálunk.

Hazánkban nem csak a nagyok kínálnak előfizetőik számára mobiltévé szolgáltatást, példaként említhetjük akár a Tarr MobilTV-t, illetve nemrégiben jelentették be a PR GOTV indulását is.

Előfizethető mobiltévé szolgáltatásokban sincs hiány, nemrégiben vált elérhetővé a TV GO, nem csak Telekom előfizetőknek, illetve említést érdemel a szolgáltató független ITT/OTT TV is.

A DIGI Online hazai kínálata (a Felhasználó azon csatornákat érheti el a szélessávú internethez csatlakoztatott eszközön, amelyek a Felhasználó által igénybe vett televíziós szolgáltatás feltételeinek megfelelnek):

  1. M1
  2. M2
  3. M4
  4. Duna
  5. Duna World
  6. DIGI Animal World
  7. DIGI Film
  8. DIGI Life
  9. DIGI Sport 1
  10. DIGI Sport 2
  11. DIGI World
  12. H!T Music
  13. Music Channel
  14. HISTORY
  15. Film+
  16. RTL Klub
  17. RTL II
  18. COOL TV
  19. AMC
  20. Minimax
  21. Spektrum
  22. Sport 1
  23. Sport 2
  24. TV Paprika
  25. Viasat Explorer
  26. Viasat History
  27. Viasat Nature
  28. VIVA
  29. Comedy Central
  30. Paramount Channel

A magyar DIGI Online jelenleg kizárólag Android 4.0 vagy magasabb verziószámú Android operációs rendszerű mobiltelefonon, tableten és televízión vehető igénybe. A DIGI Online szolgáltatásait kizárólag olyan DIGI előfizetők vehetik igénybe, akik a regisztráció, valamint a használat időpontjában a DIGI televízió- és internet szolgáltatására is kiterjedő érvényes és hatályos előfizetői szerződéssel (kábeltévé + kábelnet vagy műholdas tévé + mobilnet) és ügyfélkapu hozzáféréssel rendelkeznek, valamint regisztráltak a DIGI Online szolgáltatásra. A DIGI Online szolgáltatásait nem jogosultak igénybe venni a DIGI MINI és Közszolgálati televíziós csomag előfizetői.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott