Ugrás a tartalomra

Újabb sportadóval és mesecsatornával bővül a MyTV

Telenor logoHárom új tévécsatorna vált elérhetővé a Telenor MyTV kínálatában. A már az Alapcsomagban is helyet kapó Sport2, valamint a Családi csomagba bekerült Spektrum Home és a JimJam gyerekadó bevezetésével az online tévészolgáltatás így már 53 tévéadó élő műsorát kínálja.

A MyTV kínálatába most bekerült Sport2 és a szolgáltatásban eddig is elérhető Sport1 szezononként több mint 250 Bajnokok Ligája-találkozót közvetít több sportágból – a futball BL csoportkörének például minden játéknapjáról ad élő közvetítést a Sport1 és a Sport2 is. Mivel mostantól mindkettő elérhető a MyTV kínálatában, a nézők nem maradnak le a kizárólag ezen a két csatornán látható férfi és női kézilabda Bajnokok Ligája, a spanyol labdarúgó-bajnokság, az NFL, az NBA, az FA-kupa és a Német Kupa küzdelmeiről, valamint a színvonalas UFC és profi ökölvívó gálákról.

A Sport2 már a szolgáltatás Alapcsomagjában is elérhető, amely a Spíler TV és az M4 sport révén így számtalan népszerű bajnokság mérkőzéseit kínálja a sportrajongóknak, mindössze 1290 forintos havidíjért. Az újabb tévéadó bevezetésével tovább erősödik a MyTV sportműsor-kínálata: a Spíler TV-n például az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság, a Premier League futballmeccseit, míg az M4 Sporton a Forma 1 futamait követhetik élőben a felhasználók. A sportműsorok népszerűségét jól mutatja, hogy a Spíler TV bevezetése nyomán jócskán megnőtt azoknak a felhasználóknak a száma, akik nem mobiltelefonon, hanem tévén, a wifis Google Chromecast eszközön keresztül nézik az adást.

A MyTV-n ugyancsak újonnan elérhető a Spektrum Home, a régió első lakberendezéssel és kertészkedéssel foglalkozó tematikus csatornája, ahol októberben a lakásfelújítás tematikája köré sorakoznak a műsorok. Emellett elindul a népszerű „El a ködös Albionból” sorozat új évada is, amely mesés házakat, bámulatos tengerparti villákat mutat be Barcelonától a horvát tengerparton át a franciaországi birtokokig.

A legkisebbeknek, elsősorban a 2-6 éveseknek szóló JimJam mesecsatorna műsorai – mint például a Thomas a gőzmozdony vagy a Bob a Mester című közkedvelt animációs sorozatok – játékosan és kreatívan, megbízható környezetben szórakoztatják és tanítják a legfogékonyabb korban lévő gyermekeket.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott