Ugrás a tartalomra
SkyShowtime logo

Újabb vezetőket jelentett be a SkyShowtime

Monty Sarhan, a SkyShowtime vezérigazgatója három új kinevezést jelentett be a társaság egyre bővülő felsővezetői csapatába. A bejelentésre az új streaming szolgáltatás előkészítése kapcsán kerül sor, amely a tervek szerint még ebben az évben megkezdi a működését, majd több mint 20 európai piacon fog elindulni.

 

A SkyShowtime vezérigazgatója, Monty Sarhan ennek kapcsán azt mondta: „Egy vállalat legfontosabb erőforrásai az emberek, és én első rendűnek tekintettem, hogy bizonyított képességekkel rendelkező vezetőket toborozzak a SkyShowtime-hoz. Ők hárman mind kiváló vezetők, akik az embereket helyezik előtérbe – előfizetőinktől csapattársainkig –, és büszke vagyok arra, hogy csatlakoznak hozzánk, amikor létrehozzuk a legújabb nagyszerű streaming szolgáltatást Európa számára.”

 

A következő személyek csatlakoznak a SkyShowtime vezetői csapatához:

 

Jon Farrart nevezték ki programing vezetőnek. A SkyShowtime-hoz Farrar a BBC Studios-tól érkezik, ahol ő vezette a közvetlen fogyasztóknak szóló tartalomstratégiát, mint globális VOD igazgató és a BBC Select főszerkesztője, amely a BBC első márkázott SVOD szolgáltatása Észak-Amerikában. Tagja volt annak a csapatnak is, amely a BritBoxot, a BBC Studios és az ITV streaming vegyesvállalatát fejlesztette. A Sarhannak beszámoló Farrar lesz felelős a tartalomstratégiáért, a szolgáltatás csúcsminőségű partnerstúdió-tartalmainak felügyeletéért, valamint egy világszínvonalú műsorszerkesztő csapat felépítéséért a SkyShowtime piacain az eredeti és helyi tartalmak fejlesztése érdekében. Farrar a műsorvásárlási, műsortervezési és szerkesztői, valamint a tartalomkezelési funkciókat is vezeti majd.

 

Farrar így nyilatkozott: „Nagy örömöt jelent, hogy elvállalhatom ezt a szerepet, amely a nagyszerű tartalmak rajongója számára a legizgalmasabb munka az európai streamingben. Alig várom, hogy elkezdhessek dolgozni Montyval és a csapattal egy egyedi megközelítésen a zseniális tartalomfolyammal rendelkező SkyShowtime közönséghez való eljuttatásában szerte a kontinensen.”

 

Raquel Berzosat nevezték ki az Ibéria régió vezérigazgatójává. Berzosa feladata lesz a SkyShowtime elterjesztése Spanyolországban és Portugáliában, a regionális terjesztési és partnerségi csoport felépítése és vezetése, valamint a marketing és a tartalom felügyelete Ibéria-szerte. Az NBCUniversal International Networks & DTC-től érkezik, ahol az ibériai térség vezetéséért és a terjesztésért felelős alelnök volt. Berzosa hosszú múltra tekint vissza a szórakoztatóiparban, és kiterjedt tapasztalattal rendelkezik a spanyol és portugál partnerekkel folytatott tárgyalásokban, ideértve a Universal+ on demand szolgáltatás elindítását, amely jelenleg Spanyolország négy fő platformja közül hármon elérhető. A madridi illetőségű Berzosa szintén Sarhannak fog jelenteni.

 

Kinevezésével teljessé vált a SkyShowtime regionális vezetői csapata: Berzosa Harsányi Gáborhoz, Közép-Kelet-Európa regionális vezérigazgatójához és Henriette Petersenhez, az Észak-Európa régió vezetőjéhez csatlakozik.

 

Berzosa kijelentette: „Ez a szerep egy valóra vált álmom olyasvalaki számára, aki olyan szenvedélyesen szereti a szórakozást, mint én. Örülök, hogy csatlakozhatok Monty vezetői csapatához. A műsorterjesztők elsöprő érdeklődést mutatnak, és alig várom, hogy a SkyShowtime csodálatos tartalmait elhozhassam közönségünkhöz Spanyolországban és Portugáliában.”

 

Richard Thurston humánerőforrás-vezetőként csatlakozik a SkyShowtime-hoz. Thurston vezeti majd a HR csapatot, és támogatja a vezetőséget egy befogadó és előre vivő vállalati kultúra felépítésében. Thurston a Sky-nál eltöltött 10 év után csatlakozik a csapathoz, ahol számos vezetői tisztséget töltött be, legutóbb Csoport HR-igazgatóként szolgált, és jelentős szerepet játszott a Sky csoport működési modelljének kialakításában. A Sky előtt Thurston a BBC News Group HR igazgatójaként dolgozott csapatokat támogatva a világ minden táján, ezt megelőzően pedig 7 évet töltött az ITV-nél. Thurston Sarhannak fog jelenteni.

 

Thurston így nyilatkozott: „Szerencsés vagyok, hogy a kezdetek óta részt vehettem a SkyShowtime alapjainak lerakásában, így rendkívül izgalmas lehetőség, hogy továbbra is részese legyek ennek az egyedülálló szolgáltatás fejlődésének, ahogy növekszik és egyre több ügyfélkapcsolatra tesz szert. Szenvedélyesen szeretek befogadó, támogató környezetet teremteni, ahol az emberek önmaguk lehetnek, újíthatnak és fejlődhetnek. Várom, hogy együtt dolgozhassak a vezetői csapat többi tagjával, és nagyszerű tehetségeket üdvözölhessek a SkyShowtime-ban.”

 

Sarhan hozzátette: „Tartalmaink iránti szenvedélyükkel és küldetésünk iránti elkötelezettségükkel Jon, Raquel és Richard fontos szerepet fognak játszani abban, ahogy Európa-szerte előkészítjük a bevezetésünket. Alig várom, hogy együtt dolgozhassak velük.”

 

A SkyShowtime a világ egyes legnagyszerűbb és legtermékenyebb stúdiói és történetmesélői szórakoztató műsorainak legjobb válogatását vonultatja majd fel, amely magában foglalja a Paramount és a Universal mozifilmjeinek televíziós premierjeit; a Showtime, a Paramount+, a Sky Studios és a Peacock új sorozatait; saját gyártású helyi műsorokat; gyerekeknek és családnak szóló műsorokat a Nickelodeontól, a DreamWorkstől és az Illuminationtől; és gazdag tartalomkönyvtár-kínálatot minden műfajban.

 

A SkyShowtime a következő piacokon lesz majd elérhető: Albánia, Andorra, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Dánia, Észak-Macedónia, Finnország, Hollandia, Horvátország, Koszovó, Lengyelország, Magyarország, Montenegró, Norvégia, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia.

Kapcsolódó híranyag(ok)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott