Ugrás a tartalomra

Újdonság az Extreme Sports Channelnél

Extreme Sports Channel logoAz Extreme Sports Channel bejelentette, hogy élő közvetítései ezentúl az Xbox 360 konzolon is követhetők lesznek.

A 13. Simple Session BMX és deszkás verseny döntőjét idén március 17-én az észtországi Tallinban rendezik.  A verseny az európai, közel-keleti és afrikai régióban az Xbox Live-on keresztül, valamint a csatorna weboldalán, az extreme.com és a session.ee/live oldalakon is nézhetők lesznek. Ez az első olyan Xboxon keresztül követhető élő közvetítésű sportesemény, ami teljesen interaktív módon méri a felhasználói elégedettséget. 

A Simple Session a világ elsőszámú BMX és deszkás versenye. Március 16-án és 17-én zajlik, a sportág legnagyobbjainak részvételével. A döntő március 17-én lesz közép-európai idő szerint 19.30-tól. “Már három éve élőben is követhetők a Simple Session versenyei online. Örülünk, hogy ez az élő közvetítés már a játékkonzolokon is elérhető és így az elsők között lehetünk, akik sportközvetítés alatt interaktív módon monitorozzák a közönséget” - mondta Andy Viall, az Extreme Sports Channel online vezetője.

Rob Crossen, az Xbox executive producere hozzátette: “Az Xbox LIVE arra törekszik, hogy a legjobb játék- és szórakoztatási élményt kínálja, ezért a felhasználóink számára mindig a legérdekesebb tartalommal igyekszünk előállni. A Simple Session élő közvetítése egy remek lehetőség erre, és kíváncsian várjuk, hogy a usereknek hogyan tetszik majd a véleménynyilvánítás ezen formája.

“Már több éve fontos pillére a Simple Sessionnek az online közvetítés. A rendezvény izgalmas és egyedülálló újdonsága, hogy mostantól több ezer Xbox felhasználó interaktív részese lehet a versenynek. Ez a kezdeményezés reményeink szerint rajongóink tetszését is elnyeri majd!“ - nyilatkozott az együttműködésről Risto Kalmre a Simple Session verseny vezetője.

A Simple Session-t 2000-ben rendezték meg először. Azóta 17 eseményt tartottak – kilenc téli fedett pályás versenyt és számos nyári kísérőrendezvényt. Tavaly az eseményen csaknem 200 top rider és korcsolyás vett részt közel 35 országból – ezzel az extrémsport versenyek között itt volt a legszínesebb a nemzetközi jelenlét.

Az Extreme Sports Channel már korábban közvetítette a Simple Session-t és továbbra is foglalkozik majd a legutóbbi szezon kiemelkedő pillanataival.

Az Extreme Sports Channel 1999-ben indult, ma már 13 nyelven, több mint 30 millió előfizető számára elérhető Európa, a Közel-Kelet és Afrika 67 országában. A közeljövőben mutatják majd be a 13 részes Silent revolution sorozatot, ami a BMX sportág európai történéseivel foglalkozik és a Roller Derby szórakozató dokumentumfilmet, mely a London Rollergirls liga hajmeresztő görkorcsolyás mutatványairól szól.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott