Ugrás a tartalomra

Újdonságok, megújuló tévés műsorkínálat a Telekomtól

Telekom logoA család minden tagjának teljes körű szórakoztatást nyújtó, számos újdonságot – izgalmas műsorokat, kódolatlan csatornákat – tartalmazó tévés kínálatot állított össze a Telekom év végére.

A műsorszolgáltatókkal folytatott sikeres tárgyalások eredményeképpen a mai naptól két hónapon át minden digitális (kábel, sat TV és IPTV) tévé-előfizetéssel rendelkező Telekom ügyfél számára kódolatlanul elérhetővé válnak a Travel Channel, a Cartoon Network és a Universal Channel csatornák. Ezen kívül holnaptól (november 5-től) az AMC csatorna műsorai is megtalálhatók lesznek a Telekom televíziós kínálatában. A Travel Channel a 36-os, a Cartoon Network az 53-as, a Universal Channel az 58-as, az AMC pedig a 62-es csatornán lesznek elérhetők a digitális műsorújságban.

Természetesen később sem maradnak utazási-, gyerekműsorok vagy éppenséggel kedvenc filmjeik, sorozataik nélkül a tévézés szerelmesei.  A Universal Channel 2015. január 6-át követően is elérhető lesz a Telekom TV Családi csomagját igénybe vevő ügyfeleknek, a Travel Channel, a Cartoon Network csatornák pedig a megújuló minicsomagok kínálatát erősítik majd. További újdonság, hogy szintén novembertől már a Disney Movie On Demand animációs és családi egész estés tartalmai is követhetők az AMC, valamint a Da Vinci Learning csatornák változatos programjai mellett a Telekom TV – korlátlan filmnézést, kedvező havidíjért kínáló – Moziklub szolgáltatásában.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott